El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Canyelles viu un esplèndid VADE Fires amb Carme Ruscalleda com a Cargolaire d'Honor

2019 05 12 ruscalledagrupdonaCanyelles ha vingut una excel·lent edició del VADE Fires, amb una Cargolaire d'Honor d'excepció, la reconeguda xef Carme Ruscalleda, que ha ofert una conferència sobre cuina en el marc de l'Art Canyelles.

La Fira ha celebrat els 60 anys de Bultaco Classic Team i ha acollit la primera Fira de Cervesa Artesana, algunes de les principals novetats

Els restaurants participants a la cargolada popular exhaureixen les racions preparades

GALERIA DE FOTOS VADE FIRES 2019

Un dia esplèndid ha acompanyat el VADE Fires 2019, el certamen multisectoral que concentra en una única jornada els principals esdeveniments de la primavera a Canyelles. El certamen ha arribat carregat d'activitat i amb importants novetats, com la primera Fira de la Cervesa Artesana o l'homenatge als 60 anys de Bultaco Classic Team. Els eixos centrals són la Fira del Motor, la Cargolada Popular, la Fira de Sant Ponç i d'Artesans i la Mostra d'Entitats. Tot això al costat d'una nova edició de l'Art Canyelles, l'exposició d'artistes novells que enguany s'ha reconvertit en el Premi Canyelles de Pintura. Gastronomia, cultura popular, activitat econòmica, afició al món del motor, artesania, tradició i art es donen la mà en una jornada plena d'activitat, que s'ha consolidat en el calendari d'esdeveniments canyellencs i comarcals per la seva àmplia oferta per gaudir d'un dia complet en família.

2019 05 12 canyellesbeer2019 05 12 firageneral

 

 

Fira del Motor celebra els 60 anys de Bultaco Classic Team

2019 05 12 bultaco

 

 

 

 

 

 

 

La Fira del Motor és un dels esdeveniments més importants del VADE Fires i un dels que aplega més públic i participants i en aquesta edició dedica una mostra especial als 60 anys de Bultaco Classic Team, amb diversos exemplars de motos d'aquesta mítica marca, un homenatge al corredor Marcel Cama i diverses exhibicions que s'han fet  durant tot el matí. 

La mostra ha acollit d'expositors del món del caravàning i també dels cotxes i motos clàssiques, amb una molt bona representació. Els amants del motor hi han trobat un gran ventall d'oferta de productes. I a banda de les exposicions, no hi han faltat activitats per a tota  la família com les passejades en quad o els tallers de l'Artífex.

2019 05 12 andromines

I tancava la jornada una nova edició de la baixada d'andròmines, a la tarda. Una vintena de participants han tornat a fer les delícies del públic que ha gaudit de l'enginy dels participants per preparar les seves andròmines. Els resultatses poden consultar a l'enllaç següent: Baixada d'Andròmines.

Fira de Sant Ponç i d'Artesans i Cargolada Popular

2019 05 12 parades2019 05 12 quads

 

L'artesania i la gastronomia són també un dels eixos centrals del VADE Fires. Hi han pres part una cinquantena de parades, amb tot tipus de productes artesans i de gastronomia, amb productes naturals i molt diversos, per a tots els gustos.

2019 05 12 cargols2019 05 12 cargolsllaunahomesI els establiments i restauradors locals han tornat a proposar als visitants un tast de les seves especialitats de cuina del cargol. Una quinzena d'establiments locals integren la mostra gastronòmica d'enguany, al costat del Grup Dona, que han tornat a participar per recaptar fons contra el càncer, i el Grup de Savis que, una vegada més han preparat els cargols a la llauna. L'èxit ha estat total i tots els restauradors han exhaurit les seves racions.

I ha completat aquesta jornada plena de propostes per a tota la família, la Mostra d'Entitats Culturals de Canyelles, que han fet exhibicios durant tot el matí.

Carme Ruscalleda, Cargolaire d'Honor

2019 05 12 ruscalledacargolaire

 

 

 

 

 

 

 D'altra banda, la reconeguda xef Carme Ruscalleda ha estat distingida durant el certamen com a Cargolaire d'Honor, en un acte celebrat en el marc de l'Art Canyelles, a la Sala Multicultural, on posteriorment ha ofert una concorreguda conferència sobre cuina. També en el marc de l'Art Canyelles s'ha fet la donació per part de la família de l'artista 'Valera' d'un quadre a l'Ajuntament de Canyelles.  

També han estat presents a la fira els alumnes de 5è de l'Escola Sant Nicolau, en el marc del projecte d'emprenedoria CUEME. Han posat a la venda els productes artesans que han creat en les tres cooperatives que han creat i han rebut un certificat per part de l'alcaldessa Rosa Huguet.

Podeu veure més fotografies en el següent enllaç:

GALERIA VADE FIRES 2019

2019 05 12 manualitats2019 05 12 cotxes