fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Continuen les obres per completar la pavimentació a Les Palmeres

2016 11 21 ObresFase2La primera setmana de novembre l'Ajuntament de Canyelles va adjudicar les obres que permetran completar la pavimentació de tots aquells carrers que donin accés a qualsevol parcel·la que tingui edificació. Amb aquestes obres es donarà resposta a una problemàtica de molts anys, que ha dificultat el dia a dia de molts dels veïns de Les Palmeres.

Igual que es va fer en la primera fase d'obra, executada entre el 2014 i 2015, es realitzaran les obres necessàries mitjançant la Brigada municipal per tal d'encaixar els diferents accessos de les parcel·les amb la nova pavimentació dels carrers.

Aquestes obres donen continuïtat a les actuacions sobre la xarxa de sanejament iniciades a principis d'any i que actualment encara s'estan executant, que han permès posar en funcionament una part molt important de la infraestructura. Entre les actuacions sobre la xarxa de sanejament cal destacar la construcció d'una estació de bombeig d'aigües residuals que permetrà donar servei a una tercera part de la urbanització. Es preveu que aquesta estació de bombeig es pugui posar en funcionament el primer trimestre de l'any 2017.

En aquests últims anys l'Ajuntament de Canyelles ha tractat amb especial interès la problemàtica sobre la neteja de les parcel·les a les urbanitzacions, per tal de garantir la seguretat de la població en enfront del risc d'incendis. En aquest sentit, s'ha incrementat la vigilància per tal de detectar de forma preventiva aquelles localitzacions amb un major risc d'inhalació i s'han aprovat ordenances fiscals per tal de sufragar les despeses derivades de la neteja de parcel·les, quan l'Ajuntament ha d'actuar subsidiàriament.