Queden ...
per la 15a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Torna l’Espai de joc de la llar d’infants municipal

La llar d’infants municipal de Canyelles, ofereix, entre d’altres, un servei educatiu que facilita un espai de joc on els infants d’1 a 3 anys, acompanyats dels pares, avis, poden divertir-se i aprendre a relacionar-se tot jugant, i on. a la mateixa vegada, les famílies poden compartir l’experiència d’educar els seus fills i filles acompanyats de professionals de l’educació. Es tracta d’un servei gratuït obert a totes les famílies que s’hi vulguin apropar.

Des del mes d’octubre s’ha reiniciat l’espai de joc de les tardes de dimarts, dimecres i dijous de 16.30h. a 18.30h.

Valoració molt positiva de la xerrada-taller "Educar Sense Cridar"

2016 11 11 TallerEl passat dijous va tenir lloc a la llar d'infants el taller-xerrada "Educar sense cridar". Es tracta d'un taller que ofereix la Diputació de Barcelona i està adreçat a pares i mares d'infants entre 3 i 12 anys. Aquest espai de formació està plantejat com un espai d'aprenentatge i reflexió compartida amb altres famílies.

Tal com es plantejava, la ponent Alba Castellví, experta en orientació i assessorament a famílies i autora del llibre que porta el mateix títol que la xerrada, va plantejar diverses estratègies i instruments per educar amb serenitat i coherència.

Llegeix més...

La castanyera visita la llar d'infants

2016 11 02 CastanyadaLlar 01El passat divendres 28 d'octubre es va celebrar a la llar d'infants Els Patufets la tradicional Castanyada.

L'activitat es va desenvolupar a la tarda i dins l'horari escolar i tota la comunitat educativa (infants, mestres i famílies).

La festa va estar molt animada i concorreguda, els va visitar una castanyera molt especial que els va donar castanyes i panellets, alhora que li cantaven la seva cançó i la ballava. Les famílies dels infants van col·laborar portant begudes i altres utensilis.

Aquest any també va tenir la col·laboració d'un castanyer que va fer unes castanyes boníssimes.

Llegeix més...

L'Ajuntament ofereix formació i orientació a les famílies per millorar la seva funció educativa

2016 11 10 TallerEl pròxim 10 de novembre a les 17.00?h tindrà lloc a la llar d'infants el taller-xerrada "Educar sense cridar". Es tracta d'un taller que ofereix la Diputació de Barcelona i està adreçat a pares i mares d'infants entre 3 i 12 anys.

Aquest espai de formació està plantejat com un espai d'aprenentatge i reflexió compartida amb altres famílies.

L'objectiu és donar estratègies i instruments per educar amb serenitat i coherència. Des d' una vessant pràctica es tractaran temes com la claredat i la precisió en les indicacions que fem als infants, la tranquil·litat per posar límits o la unitat de criteri.

Llegeix més...