Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Torneig Pàdel Solidari per a la investigació del càncer infantil

2019 05 padelsolidariwebCanyelles acull el I Torneig Pàdel Solidari per a la Investigació del Càncer Infantil. És una iniciativa de Fazility Home amb el suport de l'Ajuntament de Canyelles i Esport X Tothom. Tindrà lloc els dies 17 i 18 de maig a les pistes de pàdel de la zona esportiva i tot els diners recaptats aniran a favor de l'hospital Sant Joan de Déu.

Llegeix més...

L'atleta Benito Nogales, entre els històrics dels 1.500, al Míting Granada Ciutat Europea de l'Esport

2019 04 benitonogalesEl  13 d’abril es va celebrar el primer Míting Granada Ciutat Europea de l'Esport, en aquesta capital de província andalusa. Una competició que ha servit per estrenar la renovada pista del Complex Esportiu Núñez Blanca.

Llegeix més...

El nou pavelló pren forma. Les obres avancen

2019 04 12 pavello1La construcció del nou pavelló municipal avança a bon ritme. Després d'instal·lar-se les bigues del sostre fa uns dies, els treball de construcció del nou equipament segueixen avançant i tot va sobre el calendari previst. El nou equipament estarà acabat en pocs mesos i al setembre que ve els alumnes de l'institut i de l'escola Sant Nicolau, i tot el poble, podrà gaudir de les noves instal·lacions. 

Llegeix més...