fbpx
Queden ...
per la 22a Fira de Santa Llúcia

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Tast gastronòmic acompanyat de jazz

Dixieland01

El proper dissabte 19 d’octubre a les 9 de la nit se celebrarà la quarta edició del Dixieland-Tast de Canyelles, caracteritzat per un sopar de tast amenitzat per música de jazz.
L’acte es farà a la sala multicultural i enguany comptarà amb la banda La Gumbo Jazz Band i amb una representació de tots els negocis gastronòmics del municipi que posaran a disposició del públic tastets dels seus plats i productes.

A més, com a novetat, durant tota la tarda hi haurà una trobada-intercanvi de plaques de cava.

Aquest any, el Dixieland-Tast organitzat per l’Ajuntament de Canyelles i l’associació comercial ARCAT, fa especial èmfasi a promocionar l’oferta gastronòmica existent al poble i donar-la a conèixer. Durant la vetllada es preveuen vendre 1000 degustacions entre el mig miler d’assistents que s’esperen.

Així, hi participaran els següents restaurants i comerços amb els seus productes: Restaurant La Pedrera: trilogia d’entrants i ànec al rom cremat. Restaurant Cal Tano: mandonguilles amb sèpia i rovellons, i bacallà a la llauna. Restaurant La Taverneta “Ca La Ingrid”: fideuà amb all-i-oli, escudella catalana, fricandó de vedella, flam de formatge i panacota amb fruites del bosc. Restaurant Cal Manelet: canelons i bacallà a la llauna. Pizzeria Queen: pizzes de rovellons, quatre barres i Vora. La Parrilla del Pou Nou: xoriço “Criollo” amb la seva salsa i Matambre de vedella a la pizza. Queviures Cal Deus: Niuet de Canyelles i Remenat de botifarra amb bolets. Alimentació Canyelles: assortiment d’ibèrics i varietat de formatges. Bar Casal de Canyelles: Tall rodó amb albergínia i bacallà a la catalana. Fleca Bertran “Cal Ciscu”: coques enramades, coca de brioix i crema, coca de fruita, pastís de poma i carquinyolis. Grup Dona: fideuà, tall rodó, calamars en salsa i postres varis. Cava del Celler Grau Dòria Vi de Salvador Raventós.

El preu dels tíquets serà de 3 euros per cada degustació i de 1 euro per la beguda. L’acte Dixieland-Tast compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i Viu el Parc.

Dixieland02Dixieland03Dixieland04