fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Projectes d'ocupació d'interès

IMET: Institut Municipal d’Educació i Treball, a Vilanova i la Geltrú
És un organisme autònom creat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Organitzat en quatre àrees específiques -l'educació, la formació, l'orientació i l'ocupació- té com a ideari la lluita contra la desigualtat social i la marginació, mitjançant el treball harmònic i integral del ciutadà que busca els seus recursos

www.imet.cat

Connecta’t: Projecte per facilitar l’adquisició de les competències digitals bàsiques per a que les persones treballadores en situació d’atur millorin el seu procés de recerca de feina. El programa s'imparteix de forma presencial en alguns centres de la  Xarxa Punt TIC del territori, entre els quals Canyelles.

www.punttic.cat

ACTIC: Correspon a les sigles “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”. L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. Aquesta acreditació permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova per ordinador. Tant la prova com l’obtenció del certificat són telemàtics.

Accés al web de l'Actic de la Generalitat de Catalunya

CerTIC: El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha posat en marxa cursos semi presencials de formació i certificació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), adreçats principalment a persones treballadores en situació d'atur. El programa CerTIC té l'objectiu de formar als/a les alumnes en el marc de les TIC mitjançant programes i currículums oficials dissenyats per organitzacions referents d’aquest sector.

www.certic.cat

Formació i Treball, Fundació Privada: Fundada el 1992 i promoguda per Càrites Diocesana de Barcelona, té com a principal objectiu la formació i inserció laboral de persones amb especials dificultats personals i sociolaborals per incorporar-se al mercat ordinari. Al servei d'aquest objectiu s’emmarca tant l'oferta de formació ocupacional com de feina en la mateixa Fundació. En el Garraf la fundació compta amb l’empresa social d’inserció sociolaboral “Dins Garraf”.

www.formacioitreball.org