fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Primera sessió plenària del Consell de Joves

2023 03 03 pleconselljoves2El Consell de Joves celebra la seva primera sessió plenària. Ha tingut lloc aquest divendres 3 de març, presidida per l'alcaldessa Rosa Huguet, a l'Ajuntament de Canyelles.

En aquesta primera sessió del Consell de Joves, s'han posat sobre la taula temes com la valoració del tram del carril bici que ja ha construït l'Ajuntament de Canyelles, la renovació del distintiu Biosphere de sostenibilitat a Canyelles o les propostes de moció per declarar Canyelles com a municipi amic de la gent gran i a favor del voluntariat.

Els integrants del Consell de Joves segueixen a l'Institut Pla del Bosc la tasca que van iniciar a l'escola Sant Nicolau com a Consell d'Infants.

Òrgan de participació ciutadana

L’Ajuntament de Canyelles i l'Escola Sant Nicolau van posar en marxa el curs passat el Consell d'Infants, un nou òrgan de participació ciutadana que dona veu als més petits i els permet conèixer com funciona l’Ajuntament i les institucions públiques, promovent els valors del diàleg, la negociació i el treball en equip. Els integrats del Consell d'Infants treballen en temes i propostes concrets, que després es traduiran en accions a fer al municipi, que s'inclouran en el  pressupost municipal. 

A l'escola Sant Nicolau hi ha dos grups que formen part del Consell d'Infants, els de cinquè i els de sisè. 

En aquest curs 2022-2023 s'ha creat també el Consell de Joves que dona continuïtat a la feina que els alumnes de 1r d'ESO van iniciar mentre cursaven sisè a l'escola Sant Nicolau. Paral·lelament, s'han constituït els plens del Consell d'Infants de 5è i de 6è de primària a l'escola. 

El Consell d'Infants està treballant en la creació d'un parc de natura al municipi o en la creació d'un carril bici, entre altres propostes.