El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Aquest Nadal, cap nen sense joguina ni sense un plat a taula

2017 12 12 recollidasolidàriajoguinesCom cada any, l'Ajuntament de Canyelles no vol que cap sense es quedi sense joguina ni sense un plat a taula per Nadal. És per aquest motiu que l'Ajuntament ha ajudat Ses Majestats els Reis Mags d'Orient i ha fet una recollida solidària de joguines que es lliuren a les famílies més necessitades del municipi i de les quals es fa un seguiment des de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Canyelles.

I el mateix passa amb el menjar. Des de Serveis Socials també es fa una acció per repartir menjar procedent del Banc d'Aliments entre les famílies més necessitades, continuant amb la tasca que ja es fa durant tot l'any, per garantir que tothom pugui tenir sempre un plat a taula.

 Al llarg de l'any es fan diverses recollides solidàries d'aliments al municipi, com la que va fer la Gent Gran durant la seva diada, que ara es lliuren. Es tracta d'ajudar a que la celebració i l'alegria del Nadal pugui arribar i ser especial a totes les llars del municipi, apunta l'alcaldessa Rosa Huguet.

L'Ajuntament de Canyelles bonifica al 100% el Servei de Teleassistència Domiciliària

Dispositiu de Teleassistència de Televida

L’Ajuntament de Canyelles posa el Servei de Teleassistència Domiciliària a l’abast de tothom que el necessita, possibilitant el seu accés gratuït. Aquest és un servei que té un cost econòmic que l’Ajuntament està assumint fent un gran esforç, per poder-lo fer extensible a tothom. L’atenció individualitzada a les persones i, especialment a la gent gran, és una de les prioritats de l’equip de govern local, que treballa intensament per garantir el seu benestar, seguretat, qualitat de vida i salut. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Canyelles ha fet un pas més i bonifica al 100% el cost total del Servei de Teleassistència Domiciliària, que reben els usuaris empadronats al municipi i que actualment en són una seixantena.

L'església de Santa Magdalena de Canyelles al costat de les persones refugiades

2017 02 17 EsglesiaLes esglésies de la comarca del Garraf s'han sumat a la iniciativa de l'entitat Casa Nostra, Casa Vostra en favor de l'acollida de persones refugiades i migrants, i faran repicar les seves campanes aquest dissabte, a les dotze del migdia.

L'acció es fa el mateix dia de la manifestació convocada per Casa Nostra, Casa Vostra a Barcelona (a la plaça Urquinaona).

Comunicat d'actualització de la situació de prealerta del Neucat

S'actualitza la situació de Prealerta del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que se'n poden derivar.

A partir de les 7 matí s'incorpora a la previsió de la possible afectació territorial les següents comarques: Baix Llobregat, Barcelonès, Vallès Oriental i Occidental i Maresme.

Així mateix a partir de les 13 hores, s'incorporà la comarca de la Selva i a partir de les 19 hores s'incorporà la comarca de la Selva i el Vallès Oriental.

Consulteu els mapes que s'adjunten per veure l'afectació territorial en cada franja horària.
Recordeu que la cota de neu se situarà al voltant dels 400 metres i eventualment per sota.

Continua l'onada de fred

2017 01 16 NevadaDes de l'Ajuntament seguim atenent de manera prioritària a les persones amb necessitats especials.

Els serveis tècnics d'aquest Ajuntament desenvolupen la tasca de mantenir el contacte telefònic i/o directe amb els ciutadans que poden ser considerats vulnerables per recordar els consells preventius pertinents (com ara que evitin desplaçaments innecessaris). Si vostè coneix alguna persona que creu que podria necessitar tenir aquest contacte directe amb l'Ajuntament per la seva situació vulnerable (gent gran, gent sola, malalts, males condicions d'habitatge...), si us plau, posis en contacte amb nosaltres i des d'aquí farem tot el possible per fer el corresponent acompanyament.

Durant tota aquesta setmana es mantenen els dispositius per poder seguir atenent a tots els ciutadans, especialment a aquells als quals pot afectar-los més directament el fred.