El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

S’inicien els cursos d’alemany a Canyelles

A partir d’aquest 26 d’agost s’inicia un dels cursos subvencionats d’alemany que s’organitzen des de l’Ajuntament de Canyelles i subvencionat en part per la Diputació de Barcelona.

Es proposen cursos molt pràctics, fent una introducció a la cultura laboral alemanya, i transmetre un domini mínim del idioma, suficient per a poder anar a viure al país i també optar a feines que no requereixin un alt nivell de coneixement d’aquest.

Està dirigit a persones que es troben en situació d’atur, apuntades com a demandats de feina en qualsevol servei Xaloc, i que es plantegin seriosament l’anar a treballar a l’estranger o bé que el coneixement d’aquest idioma l’afavoreixi per a la seva inserció laboral.

Llegeix més...

Cursos subvencionats d’alemany a Canyelles

A partir d’aquest mes d’agost, s’inicia l’organització de cursos subvencionats d’alemany a Canyelles. Es proposen cursos molt pràctics, fent una introducció a la cultura laboral alemanya, i transmetre un domini mínim del idioma, suficient per a poder anar a viure al país i també optar a feines que no requereixin un alt nivell de coneixement d’aquest.

Està dirigit a persones que es troben en situació d’atur, apuntades com a demandats de feina en qualsevol servei Xaloc, i que es plantegin seriosament l’anar a treballar a l’estranger o bé que el coneixement d’aquest idioma l’afavoreixi per a la seva inserció laboral. La impartició dels cursos es farà en horari de matí i diari de dilluns a divendres, amb una durada de 100 hores (uns 2 mesos) i no té cost per l’alumnat.

Llegeix més...

Bona acollida de la 1a jornada d’emprenedoria jove a Canyelles

Jornada Emprenedoria JoveGairebé una vintena de persones van assistir a la celebració de la jornada d’emprenedoria. Amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria i el creixement empresarial, aquesta jornada es va emmarcar dins les activitats del pla de joventut local que té molt en compte l’àmbit de l’ocupació.
La jornada es va desenvolupar durant tot el matí, i es va voler acostar a la gent, informació sobre la nova llei d’emprenedoria i els recursos per a joves emprenedors, en una de les taules, que va estar conduïda pel Servei d’Iniciatives Econòmiques, però també es van mostrar experiències de joves emprenedors.
Així es va tenir la intervenció de l’Eloi Martí, que fa menys d’un any que ha obert la seva botiga d’esports, Espai Running a Vilafranca del Penedès, i que ens va fer veure com els valors de l’esport i l’actitud d’un mateix el va fer veure l’oportunitat de convertir la seva afició en el seu negoci. El punt àlgid va ser l’exemplificació del treball en equip, la cooperació i la constància de l’entrenament que suposa construir un castell i que els mateixos assistents van participar en construir-ne un.

Llegeix més...

Jornada d’Emprenedoria a Canyelles

 Amb el lema Mobilitza’t i emprèn, el proper dilluns 15 de juliol pel matí, es realitzarà una una jornada d’emprenedoria jove, especialment dirigida a persones de 18 a 35 anys amb inquietuds emprenedores en qualsevol àmbit d’actuació (empresarial, social, associatiu, educatiu, cultural, etc.), amb la finalitat de proporcionar eines per desenvolupar la iniciativa i la cooperació.

S’organitza des les àrees de Joventut i Ocupació de l’Ajuntament de Canyelles, conjuntament amb el Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf, i es comptarà amb participació d’empreses i de persones emprenedores.

Llegeix més...