El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

La formació d'informàtica continua

Durant aquest 2012, van iniciar-se a Canyelles cursos d’informàtica inicial i bàsica. Han tingut una rebuda molt bona i mostra d’això és que l’Ajuntament ha decidit de continuar el projecte de formació en TIC.  

Tot  i que els cursos estan oberts a tothom que consideri que ho necessita, aquesta formació pretén iniciar i reforçar els coneixements en TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a les persones que estan en recerca de feina, per a que puguin fer una recerca més autònoma i, potser, els pugui proporcionar l’accés a alguna feina. 
Així, es poden seguir fent les preinscripcions als cursos (juntament amb una enquesta de coneixements previs) a l’Ajuntament. 

Per a més informació, us podeu dirigir a l’OAC o bé a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Amb el suport de:

Continuen els cursos d'informàtica a Canyelles

Des del passat mes de setembre l’Ajuntament de Canyelles ha realitzat ja 4 cursos d’informàtica inicial i bàsica, dels quals ja s’han beneficiat 23 persones. La valoració en general que han fet els alumnes dels cursos ha estat molt satisfactòria i molts el ha servit per “perdre la por”  i iniciar-se a utilitzar Internet per temes laborals i/o personals.

Llegeix més...

Preinscripcions obertes pels cursos d'informàtica organitzats per l'Ajuntament


A partir d’aquest mes de setembre l’Ajuntament de Canyelles, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, posa en marxa nous cursos d'informàtica dirigits a tothom, amb els quals es pretén proporcionar un major aprenentatge de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) així com un ajut per a la reinserció laboral de persones que es troben a l'atur.


Llegeix més...

Informació per a la creació d’empreses

Amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora i donar suport a l’esperit emprenedor de les persones, el proper dilluns 6 de febrer de 2012, de 9.30h a 11h,  a l’Escola (c/ del romanguer, 16) es planteja una sessió informativa on, de manera pràctica i senzilla, es conegui diferents aspectes sobre la creació d’empreses.

Llegeix més...