fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Formació i feina per a persones aturades

L’Ajuntament de Canyelles amb la voluntat de potenciar les polítiques d’ocupació, ha aconseguit que dues empreses formin a 16 persones, de les quals 13 han estat finalment contractades.

Això ha estat possible a través del programa ‘Formació a mida a les empreses’ de la Diputació de Barcelona. Futur Ecològic SL i Pirotecnia Igual Espectáculos SL són les que han sol•licitat incorporar-se en el projecte, amb l’objectiu d’ampliar les perspectives de negoci i ser més competitives; a la vegada que agafaven el compromís de contractar part del personal format en les seves instal•lacions.

Llegeix més...

Finalitza el primer curs d’Alemany bàsic a Canyelles

Fa uns mesos, des de l’Ajuntament de Canyelles es va apostar per la formació en nous idiomes estrangers per millorar l’ocupabilitat de les persones que estan buscant feina. Aquest idioma va ser l’alemany.

Des del passat mes d’agost, ja han començat 2 grups de 10 persones, un dels quals finalitza el proper dilluns 21 d’octubre, moment en el que es farà un acte de lliurament de diplomes d’aprofitament del curs per part de l’alcaldessa de Canyelles.

Després de 100 hores de formació, tant alumnes com docent, es mostren satisfets de la feina feta ja que, al ser un curs de modalitat intensiva, s’ha treballat a diari a classe i també a casa, i han pogut veure una evolució i percebre l’adquisició del domini elemental d’una llengua.

Llegeix més...

S’inicien els cursos d’alemany a Canyelles

A partir d’aquest 26 d’agost s’inicia un dels cursos subvencionats d’alemany que s’organitzen des de l’Ajuntament de Canyelles i subvencionat en part per la Diputació de Barcelona.

Es proposen cursos molt pràctics, fent una introducció a la cultura laboral alemanya, i transmetre un domini mínim del idioma, suficient per a poder anar a viure al país i també optar a feines que no requereixin un alt nivell de coneixement d’aquest.

Està dirigit a persones que es troben en situació d’atur, apuntades com a demandats de feina en qualsevol servei Xaloc, i que es plantegin seriosament l’anar a treballar a l’estranger o bé que el coneixement d’aquest idioma l’afavoreixi per a la seva inserció laboral.

Llegeix més...

Cursos subvencionats d’alemany a Canyelles

A partir d’aquest mes d’agost, s’inicia l’organització de cursos subvencionats d’alemany a Canyelles. Es proposen cursos molt pràctics, fent una introducció a la cultura laboral alemanya, i transmetre un domini mínim del idioma, suficient per a poder anar a viure al país i també optar a feines que no requereixin un alt nivell de coneixement d’aquest.

Està dirigit a persones que es troben en situació d’atur, apuntades com a demandats de feina en qualsevol servei Xaloc, i que es plantegin seriosament l’anar a treballar a l’estranger o bé que el coneixement d’aquest idioma l’afavoreixi per a la seva inserció laboral. La impartició dels cursos es farà en horari de matí i diari de dilluns a divendres, amb una durada de 100 hores (uns 2 mesos) i no té cost per l’alumnat.

Llegeix més...