fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

El programa Connecta’t continua a Canyelles

L’Ajuntament de Canyelles segueix programant cursos de formació d’ofimàtica bàsica a persones que es troben a l'atur dins el programa Connecta’t. El Connecta’t és un programa de col•laboració entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) i les entitats locals que així ho han manifestat, com és el cas de Canyelles.

Pel fet disposar d’un espai, l’Aula TIC, amb 6 ordinadors, equipada per impartir cursos i que forma part de la xarxa Punt TIC, s’ha pogut seguir oferint aquests cursos.

Llegeix més...

Acreditació de competències professionals: convocatòria Acredita’t

Des de fa un temps que s’estan portant a terme programes per a l’acreditació de competències en base a formacions que han fet els treballadors o a través de l’experiència professional anterior.

Aquests programes s’anomenen Qualifica’t (promogut pel Departament d’Ensenyament) i Acredita’t (promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya). Del Qualifica’t hi haurà una convocatòria a partir del mes de gener però de l’Acredita’t es va convocar aquest divendres passat. S’adjunta la informació necessària per a participar-hi.

Acredita't

En aquesta convocatòria poden participar persones de més de 20 anys, amb més de 3 anys d’experiència en el sector o amb formació de més de 300 hores. Primer de tot cal que realitzar la  preinscripció. El termini per fer-ho és del 8 al 17 de novembre de 2011 , s’ha de fer via telemàtica i l’enllaç és: http://www.gencat.cat/acreditat/preinscripcio.htm

Llegeix més...

Projecte CONNECTA'T

Aquest projecte d’emmarca dins el sector de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). Es tracta de la realització de formació en ofimàtica bàsica. Cursos de 15 hores i possibilitat de continuïtat amb altres cursos de 10 hores. Alguns d’aquests cursos s’impartiran a Canyelles. Les persones a l’atur interessades han d’adreçar-se a l’oficina del SOC de Vilanova (Rambla Arnau, s/n) i manifestar interès per la formació en ofimàtica bàsica i per aquest projecte, ja que és la mateixa oficina del SOC qui fa la selecció dels alumnes.

A Canyelles, aquests cursos s’iniciaran el 7 de setembre,i l’horari en el que s’impartiran és de dimecres i divendres de 9 a 11.30h.

Formació ILOQUID

S'inicien al Nivell 10 dos cursos de formacio subvencionats per la Diputació de Barcelona dins el projecte ILOQUID: d'auxliar de gerontologia i cuidador de discapacitats, per tal de donar resposta a les necessitats del sector.

Més informació...