El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Canyelles lliura la Medalla de la Vila al Pintor Joaquim Budesca

2018 10 07 budescaCom a reconeixement a la seva trajectòria artística i bon nom i com a agraïment per ajudar a promoure la cultura i l'art a Canyelles

ha confiat a l'Ajuntament de Canyelles la gestió de la cessió de part de la seva obra a diversos municipis

El reconegut pintor vilanoví Joaquim Budesca i Català rep aquest diumenge 8 de setembre la Medalla de la Vila de Canyelles. Serà a les set del vespre al Saló de Plens del Consistori canyellenc, de la mà de l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet. El govern de Canyelles vol retre un homenatge a Budesca per la seva llarga trajectòria artística però també per haver confiat en la persona de l'alcaldessa de Canyelles la gestió de la cessió de part de la seva obra a diversos municipis d'arreu del país, entre els quals el mateix Canyelles.

Canyelles ja li va fer un petit acte d'agraïment l'octubre del 2018, però ara vol retre aquest homenatge ja que la seva acció suposa  la promoció i l’enriquiment cultural del municipi i també  posar el nom de Canyelles al capdavant de l’àmbit cultural del país. Aquest acte es va fer durant el lliurament de la primera Medalla de la Vila de Canyelles, al Doctor Fernando Echevarne..

Una de les distincions que el Reglament d'Honors i Distincions de  l'Ajuntament de Canyelles inclou és la Medalla de la Vila, que es lliurara a persones, entitats o agrupacions que hagin sobresortit per la seva tasca meritòria i actuació en benefici i/o honor de la vila. Es concedeix com a reconeixement o agraïment del municipi cap a aquelles persones o entitats, per una activitat que hagi tingut gran relleu i transcendència cap al municipi. En aquesta ocasió, el pintor Joaquim Budesca.

A l'acte de lliurament de la Medalla de la Vila a Joaquim Budesca també intervindrà l'escriptor i periodista Josep Maria Cadena.