Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Sessió de musicoteràpia a la Llar

MusicoterapiaLlar 01

Dins el marc de l’Espai de Joc de la llar d’infants, dimecres 22 d’octubre s’ha celebrat una sessió de musicoteràpia amb l’especialista Raül Planas.

Els infants i les seves famílies han gaudit amb cançons, amb maraques, campanes, plomes, cintes i diferents audicions.

Llegeix més...

Música en família a l’Espai de Joc de la Llar d’ Infants

Taller de musicoteràpia

El proper 22 d’octubre la Llar d’ Infants els Patufets tindrà lloc una sessió de musicoteràpia adreçada a nadons de 0 a 3 anys en companyia dels seus pares i mares. La música és una eina molt important per al desenvolupament dels infants, amb activitats com aquestes es potencien les seves capacitats físiques, intel•lectuals i es reforcen els vincles afectius.

Llegeix més...

Teatre en anglès pels alumnes de l’escola Sant Nicolau

Teatre St NicolauEls alumnes dels cursos des de 1r fins a 6è de primària de l’escola Sant Nicolau han pogut participar aquest matí d’una jornada de teatre en anglès que ha tingut lloc a la Sala Multicultural. L’activitat ha estat organitzada per l’escola i dirigida per IPA Productions.

La companyia ha presentat en primer lloc l’obra “Snow White”, on els nens han pogut gaudir amb les cançons i la història de la Blanca Neus i posteriorment amb “Treasure Island” que els ha fet gaudir de diverses aventures marítimes. Aquesta activitat ha permès que els infants hagin reforçat el seu aprenentatge de la llengua anglesa, fomentant alhora l’ interès per la cultura i les arts escèniques.

Plantem escaroles, enciam, cebes i coliflor a l’hort

Llar Hort 01A la llar d’infants, aquest dilluns 13 d’octubre, han tingut la visita d’un avi molt eixerit que els ha ensenyat com es planten verdures de temporada i es fa el manteniment de l’hortet.

Els infants han prestat molta atenció a la saviesa i el bon fer d’aquest avi que s’ha ofert a transmetre els seus coneixements en la matèria.

Llegeix més...