Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Grup de Vigilància de Cendres de l’Ajuntament de Canyelles

L’any passat es va posar en marxa el el Grup de Vigilància de Cendres de l’Ajuntament de Canyelles, grup de voluntaris espontanis que sorgeixen en casos d’emergència en el terme municipal o zona adjacent, es presenten a l’Ajuntament de forma espontània voluntaris que ofereixen el seu temps i servei per lluitar contra l’emergència del moment.

Llegeix més...

Simulacre de prevenció i extinció d’incendis a la urbanització Mas Mestres

Aquest diumenge 17 de març pel matí, l'unitat GRAF de Bombers, farà una crema controlada a la Urb. Mas Mestre de Sant Pere de Ribes i, depenent de la meteorologia, es veurà una columna de fum molt densa.
El que es comunica per tal que els ciutadans i ciutadanes estiguin informats i no s’alarmin si veuen fum a la zona.

La nova estació depuradora de Vora Sitges entra en funcionament

L’estació depuradora d’aigües residuals -EDAR- ubicada al final del Camí de Canyelles, al costat de la bassa d’aigua contra els incendis forestals, ha entrat en funcionament per donar servei a la zona nord-est de la urbanització Vora Sitges.

L’EDAR és una instal·lació autònoma que necessita molt poc manteniment i supervisió, amb un sistema d’alarmes automàtiques d’avís telefònic immediat als seus responsables. Les aigües residuals del sector al que dóna servei són conduïdes cap a la depuradora que les tracta, i les retorna al medi ambient complint els paràmetres exigits per la legislació vigent. 

Llegeix més...