El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Promoció econòmica i turisme

Canyelles signa un conveni amb el Gremi d'Hostaleria per impulsar el comerç i la resturació local

2020 10 08 signaturaconvenigremi copiaL'Ajuntament de Canyelles ha signat un conveni amb el Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú per oferir un major suport, assessorament i serveis als establiments del municipi. Aquests estaran defensats i assessorats pels serveis que aquest organisme ja presta als negocis vilanovins i d’altres punts de la comarca.

Un acord que s'emmarca en una acció comarcal del Gremi adreçada a totes les poblacions del Garraf per donar visibilitat i suport als establiments del territori.

Llegeix més...

Les regidories de Promoció Econòmica del Garraf es proposen una major coordinació

2020 09 18 regidoriespromocionodeAquest divendres NODE Garraf ha aplegat una trobada de regidores i regidors de Promoció Econòmica, Turisme i Empresa de la comarca.
Hi ha pres part l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que a més de presidenta de Node Garraf, és la responsable de Promoció Econòmica al municipi.

Llegeix més...

Canyelles, escenari de l'acord entre Node Film Clúster i Cellers Torres

2020 08 25 conveninodefilmtorres
L'Ajuntament de Canyelles ha estat escenari aquest dimarts de la signatura del conveni de col·laboració entre la  companyia dels cellers Torres i NODE Garraf, ens que presideix l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.
 
L'acord té a veure amb el segell NODE Film Clúster, que promou i impulsa l'activitat de rodatges al conjunt de la denominació Costa Barcelona i, més directament, a l'Alt Penedès i el Garraf.

Llegeix més...

Canyelles participa a la reunió d'activació de la Taula de Comerç del Garraf

2020 05 05 taulacomerçnodeCanyelles participa a  la reunió per activar la Taula de Comerç del Garraf.

L'organitza aquest dimarts al matí Node Garraf i hi participen entitats i associacions de comerç i hostaleria i els ajuntaments de tota la comarca.

Llegeix més...