El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Promoció econòmica i turisme

Canyelles no cobra la taxa de terrasses als bars i restaurants

2020 10 20 terrassesL'Ajuntament de Canyelles no cobra la taxa de terrasses als bars i restauradors locals.

És una mesura que l'Ajuntament de Canyelles ja aplica des de fa anys i que es mantindrà, ja que una de les prioritats del govern local és donar suport al comerç  i la restauració del municipi, especialment en un moment tan difícil com l'actual per al sector.

Llegeix més...

Ara més que mai, aposta pels restauradors locals

2020 10 19 restaurants

Canyelles signa un conveni amb el Gremi d'Hostaleria per impulsar el comerç i la resturació local

2020 10 08 signaturaconvenigremi copiaL'Ajuntament de Canyelles ha signat un conveni amb el Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú per oferir un major suport, assessorament i serveis als establiments del municipi. Aquests estaran defensats i assessorats pels serveis que aquest organisme ja presta als negocis vilanovins i d’altres punts de la comarca.

Un acord que s'emmarca en una acció comarcal del Gremi adreçada a totes les poblacions del Garraf per donar visibilitat i suport als establiments del territori.

Llegeix més...

Les regidories de Promoció Econòmica del Garraf es proposen una major coordinació

2020 09 18 regidoriespromocionodeAquest divendres NODE Garraf ha aplegat una trobada de regidores i regidors de Promoció Econòmica, Turisme i Empresa de la comarca.
Hi ha pres part l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que a més de presidenta de Node Garraf, és la responsable de Promoció Econòmica al municipi.

Llegeix més...