Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Visita a la granja-escola Can Pere

El passat 11 d’abril els infants més grans de la llar d’infants (diables, bastons i gegants), vam anar d’excursió a la granja-escola de Can Pere de la Plana, a Sant Pere de Ribes. Va ser tota una aventura. Era el primer cop que molts dels infants anaven amb autocar i amb els companys de la llar. La sortida es va fer curta perquè a la granja hi havia tot tipus d’animals per conèixer, donar-los de menjar, tocar i fins i tot pujar! A la granja els van ensenyar cabres, porcs, cavalls, un ruc, gallines, oques, gallines, conills...S’ho van passar molt bé i van aprendre què mengen, on viuen, quin tacte tenen.... Tota una experiència!!!

 

Obertes les preinscripcions de l'Escola Sant Nicolau

Des d'avui, dia 19, fins el 30 de març estan obertes les preinscripcions de centres d'ensenyament de primària, a continuació teniu un document amb tota la documentació que s'ha d'aportar.

Relació de documentació

Visita a l’Ajuntament dels nens i nenes de l’escola

Ahir, dimecres 14 de març, l’Alcaldessa de Canyelles va rebre la visita dels nens i nenes de 3er curs de l’Escola Sant Nicolau, amb qui van poder parlar i plantejar els seus dubtes de temes relacionats amb el municipi, les urbanitzacions, així com exposar els coneixements que estan assolint sobre els temes relacionats amb el sistema Democràtic, les eleccions de càrrecs públics, l’organització dels Ajuntaments, la relació del ciutadà amb l’administració etc...

La trobada va ser molt interessant i es va generar un clima ben distès, sobre tot al torn de preguntes, amb un debat engrescador. per finalitzar la visita van visitar les dependències municipals i els seus diferents departaments.

Taller Toca-Toca a la Llar d'Infants

El passat dijous 1 de març, a la llar vam poder disfrutar d’una visita molt especial. En Pedro, un veí del municipi ens va portar tota una sèrie d’animals que té a casa per tal que els poguéssim veure i tocar a la llar. En concret ens va portar: conills nans d’angora, tortugues, un gosset i una serp pitó. Els més atrevits, els vam tocar, la resta, els vam mirar i observar. Val a dir que a tots els nens i nenes de la llar ens va agradar molt que ens portessin aquests animalons, i agraïm moltíssim la col·laboració i la bona disposició per part d’en Pedro i el seu fill, així com de totes aquelles famílies que heu contribuït a que poguéssim veure tants animals a la llar d’infants. Moltes gràcies a tots i totes!

Veure imatges del taller