Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

captcha 

Els alumnes del Sant Nicolau i el 8è Congrés de la Ciència

2013 05 16 Escola Congresciencia

Els alumnes de l’escola Sant Nicolau de Canyelles com ja es habitual han participat en el Congrés de la Ciència d’enguany

En aquesta 8a edició els infants de Canyelles han fet exposicions de temes diversos com els eclipsis, la pol·linització i l’oli, com sempre amb unes exposicions excepcionals.
Aquest treball de recerca i investigació permet als alumnes desenvolupar un seguit de competències bàsiques importants pel desenvolupament personal. Tot plegat té el seu punt final en les ponències que es fan durant la setmana de la ciència, on els nens i nenes exposen tot el que han après davant d’altres escoles.

La Alcaldessa de Canyelles, l’Ilma. Sra. Rosa Huguet i Sugranyes els va voler acompanyar i va poder comprovar la feina ben feta dels joves ciutadans de Canyelles.

Conveni amb el Servei Meteorològic de Catalunya per posar una estació meteorològica al nou institut

Continuant amb la línia d’accions que suposaran un valor afegit pels alumnes del nou institut de Canyelles, el passat 11 d’abril, l’Alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, es va reunir amb el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig, per tractar la instal·lació d’una estació meteorològica al nou institut. Aquest fet aportarà la responsabilitat i el coneixement entre els alumnes per estudiar el fenòmen climatològic.

L’aposta per les ciències del nou institut resulta clau per l’Alcaldessa, qui, un cop més, ha volgut destacar la importància de que els joves del municipi s’involucrin en projectes de caire social i mediambiental que siguin beneficiosos tant per ells com pel mateix municipi. 

Taller Toca-Toca al pati

Aquest passat dimecres, 24 de maig, a la llar van poder gaudir d’una visita molt especial. Van anar del CAN(Centre d’Apropament a la Natural) i els van portar tota una sèrie d’animals exòtics i d’altres que no tant: una tortuga gegant, un gran duc, un cobaia, un milpeus, una salamandra, serps, taràntula, iguana.

Llegeix més...

La Llar d'Infants celebra la Diada de Sant Jordi

En el dia d’avui, diada de Sant Jordi, els nens de gegants i bastons de la llar han anat a la plaça del Casal a veure les parades de llibres i de flors que hi havia. Després han esmorzat i jugat al parc aprofitant que feia bon dia i s’hi podia estar.

Llegeix més...