El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

30 persones participen en el curs de Manipulació Fitosanitària

2016 10 25 FitosanitarisEl passat dissabte 30 persones van assistir a la primera sessió formativa del curs bàsic de Manipulació Fitosanitària, organitzada per l’Ajuntament de Canyelles i amb la impartició a càrrec d’experts acreditats d’Unió de Pagesos.

El regidor de Medi Ambient, el Sr. Francisco Ruiz, va ser l’encarregat de donar als assistents la benvinguda al curs, que es realitzarà durant els propers dissabtes a la Sala Multicultural de Canyelles, i que finalitza el proper 26 de novembre.

Aquest curs ha estat fruit de la demanda de diversos ciutadans de Canyelles que s’han trobat en la situació de no poder comprar productes fitosanitaris sense l’acreditació pertinent.

Llegeix més...

Segona edició del Reanimals, concurs d'animals amb material reciclat

2016 10 02 ConcursReanimalsDes de l'àrea de Medi Ambient organitzava una nova edició del concurs amb la temàtica del regne animal, el Reanimals. Per tal de fomentar la reutilització, es tractava de construir figures d'animals amb materials que han deixat de ser un recurs per ser un residu i que poden ser reciclats d'alguna manera.

Dins el Mercat de Segona mà, hi va haver l'exposició dels 14 treballs presentats distribuïts per les 4 categories proposades. El dia abans, un jurat havia valorat les propostes. Aquest va estar compost per la Roser Vilaró, ceramista i formadora de l'Artífex; el Tomàs Pulido, de l'associació Alytes amb seu a Canyelles; la Mila Bolarín, de l'entitat local Amics dels Animals - Huellas Felices; i l'Antoni Audi, de l'organització del concurs.

Llegeix més...

Es consolida la ubicació del Mercat de Segona mà de Canyelles

2016 10 02 MercatDiumenge 2 d'octubre ha tingut lloc una nova edició de El Mercat de segona mà de Canyelles, ubicat al vial lateral de la carretera de Vilafranca, prop del mercat setmanal dels diumenges, es va comptar amb la participació de més de 70 expositors amb tota classe d'objectes, dins dels quals hi havia entitats locals com L'Artífex - l'Escola d'Arts i Oficis Artesans de Canyelles, i entitats animalistes com ADAC, ASSAC i Huellas Felices, amb motiu de la celebració del dia Mundial dels animals, que és el dia 4 d'octubre.

Dins de l'edició de El Mercat de 2a Mà, els visitants del Mercat, especialment el públic infantil, van poder gaudir d'altres activitats complementàries ubicades a la plaça Francesc Macià, com van ser uns inflables, un taller de materials reciclats, aportat per Mancomunitat Penedès Garraf, i una gimcana musical, realitzada per l'Escola En Clau Musical de Canyelles.

Llegeix més...

Mercat de 2a mà amb activitats complementàries

2016 09 MercatSegonaMa CartellDiumenge 2 d'octubre, de 9,30 a 14?h, Canyelles organitza una nova edició del Mercat de segona mà. Es tracta d'un mercat d'intercanvi i compravenda de productes usats. L'objectiu del Mercat és sensibilitzar sobre la vida dels objectes que tenim per casa i la seva reutilització donant-los una segona vida i així aconseguir entre tots reduir les deixalles que poden ser útils.

Es realitzarà al llarg del vial lateral de la carretera de Vilafranca sentit Vilanova, el tram entre rotondes, i tothom que pugui tenir interès per trobar coses per intercanviar o comprar està convidat a donar un tomb per aquest Mercat que enguany tindrà més de 80 expositors, amb un ventall molt ampli d'objectes que s'oferiran, i entre els quals participaran entitats del municipi.

Llegeix més...