El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Queden ...
per la 18a Fira de Santa Llúcia

Canyelles continua apostant per projectes de natura

2016 09 08 Ofrena

La Família “Eco Experience” es basa a promoure accions que permetin als grups d'empresa col·laborar amb el medi ambient i/o desenvolupin una labor social. Així, activitats com La Reforestació o campanyes com la de “La teva empresa també pot salvar vides”, a través de la qual crearem espais cardioprotegits amb la instal·lació i donació de desfibril·ladors a llocs públics, són clars exemples del tipus d'activitats que engloben i englobaran aquesta família.

Llegeix més...

Tancament de la Deixalleria el 9 i l’11 de setembre

Aquesta setmana que entrem celebrem a Canyelles la Festa Major petita, i és per motiu de la festa local que informem que el proper divendres 9 de setembre la deixalleria municipal romandrà tancada. També, i coincidint amb la festivitat de la Diada, el diumenge 11 de setembre, la mateixa instal·lació tancarà al públic. Disculpeu les molèsties que us pugui ocasionar.

De totes maneres, recordem que ens trobem encara en horari d’estiu i que la Deixalleria obre dissabtes i dilluns, de 9 a 14h i de 17 a 20h, i, per tant, espai de temps per fer les aportacions de residus que considereu.

Canvi d’horari a la deixalleria municipal de Canyelles a partir del 15 de setembre

2016 06 15 DeixalleriaA partir del proper 16 de setembre i fins el 14 de juny la deixalleria municipal situada al carrer dels Cirers, s/n (darrera la benzinera) comença l’horari d’hivern del servei,  passant a ser l’horari d’obertura els dilluns, dissabtes i diumenges de 9 a 14h i dimecres de 9 a 14 i de 17 a 20 h.

La Deixalleria de Canyelles, és una instal·lació municipal que funciona des de fa més de 10 anys i en la que es poden dipositar residus com restes vegetals, voluminosos, piles, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, ferralla, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals.

Llegeix més...

Participació ciutadana en l’àmbit de Medi Ambient

2016 09 06 ParticipacioCiutadanaAmb la voluntat de l’Ajuntament de Canyelles de propiciar la participació i implicació de la ciutadania en els temes que els afecta.

Des de l’àrea de Medi Ambient, el passat 3 de setembre, es va celebrar una reunió amb entitats i persones vinculades i amb interès per la natura. La idea és la de crear un espai d’implicació en forma de comissió. L’objectiu de conformar aquesta Comissió de Natura és la d’obrir la possibilitat de participació directa en fer de Canyelles un municipi més verd, més sostenible i més respectuós amb l’entorn que ens envolta.

Llegeix més...