L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Marxa climàtica entre Canyelles i Olèrdola en defensa del Medi Ambient

2019 06 passejadaccooL'Ajuntament de Canyelles, en una nova acció de protecció del medi ambient, col·labora amb la caminada organitzada per CCOO en el marc del projecte europeu Life Clinomics per lluitar contra el canvi climàtic.

La caminada es fa aquest diumente 9 de juny, amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny.

Llegeix més...

Convenis amb l'ACA per millorar el sanejament i fer la depuradora de Daltmar

2019 05 20 signaturaACACanyelles ha estat escenari de la signatura de diversos convenis entre la Mancomunitat Penedès-Garraf, que presideix l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet i Sugranyes, i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Una trobada en què també s'han tractat temes referents al municipi de Canyelles com el col·lector de la urbanització Califòrnia o la depuradora de Daltmar.

Llegeix més...

Horari especial de la Deixalleria per Setmana Santa

2017 06 12 DeixalleriaLa Deixalleria municipal estarà oberta en horari habitual durant la setmana santa. A excepció del dia 22 d'abril del 2019, en què romandrà tancada.

Així, podeu fer ús de la deixalleria els dilluns, dimecres, dissabtes i diumenges de nou del matí a dues del migdia. I els dimecres, de nou del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre.

La deixalleria municipal, situada al carrer dels Cirers, s/n (darrere de la gasolinera), és una instal·lació municipal que funciona des de fa més de deu anys i en la qual es poden dipositar residus de caràcter divers com restes vegetals, voluminosos, piles, fluorescents, pneumàtics, frigorífics, ferralla, bateries, productes especials, productes electrònics, olis vegetals i olis minerals.

Llegeix més...

Important actuació de protecció de franja forestal al camí entre Can Roca i Vora Sitges

2019 04 12 netejaforestalvs2L'Ajuntament de Canyelles està duent a terme una important actuació de neteja forestal emmarcada en el Pla de Seguretat i de Prevenció d'Incendis. Concretament s'està actuant a banda i banda del camí que comunica els sectors de Can Roca i les Amèriques i el de Vora Sitges.

Aquesta actuació sha fet per motius de seguretat ja que es tracta d'una zona amb un bosc de pins molt frondós i de força alçada. Les ventades de les darreres setmanes havien provocat la caiguda d'algunes branques i com a mesura de prevenciód'incendis i també de seguretat s'ha actuat fent una neteja de la zona.

Llegeix més...