fbpx

L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

L’Ajuntament de Canyelles ofereix atenció personalitzada als afectats de la C-15

L'Ajuntament de Canyelles posa a disposició dels ciutadans l'assessorament dels serveis jurídics i l'arquitecte municipal i ajudarà a que es faci un nou peritatge de les esquerdes dels habitatges.

L’Ajuntament de Canyelles ha obert una oficina d’atenció al ciutadà adreçada exclusivament als veïns afectats per les obres de l’Eix Diagonal. A través d’aquest nou servei, els ciutadans del municipi que tinguin qualsevol consulta o queixa en relació a la construcció d’aquesta infraestructura podran dirigir-se a l’Ajuntament que els assessorarà, els donarà suport i farà d’intermediari, fent arribar als responsables les peticions dels ciutadans.

La intenció del govern de Canyelles és “aproximar l’Ajuntament als ciutadans” i “fer costat i ajudar als veïns afectats per les obres”, tal com ja havia anunciat que faria, segons ha recordat l’alcaldessa del municipi, Rosa Huguet.

Llegeix més...

Avantprojecte del nou traçat de la carretera C-15

El Ple de l’Ajuntament de Canyelles, en data 5 de juliol de 2006 va aprovar les al·legacions a l’estudi de viabilitat presentat pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques referent a la "Millora general. Condicionament. Carreteres C- 15 i C-37. Tram Vilanova i la Geltrú - Vilafranca del Penedès - Igualada - Manresa".

L’Ajuntament es va posicionar en contra del traçat per la gran afectació que tindria pel nostre municipi i proposant un traçat alternatiu més lluny de les zones habitades, així com la construcció d’un túnel que permetés respectar l’indret natural conegut com Costa Bernada; la zona industrial; el manteniment de la qualitat de vida de les zones habitades més properes, el manteniment dels camins que uneixen Vora Sitges i el nucli de Canyelles, i disminuir totalment la contaminació acústica produïda per l’autovia.

A finals del mes de desembre de 2007 l’Ajuntament ha conegut l’avantprojecte en la seva formulació inicial i ha pogut comprovar la no acceptació de les al·legacions que es feien des de l’Ajuntament de Canyelles, amb la gravetat de veure concretat l’impacte ambiental i paisatgístic que produirà la construcció de la carretera.

Un cop sabut això, l’Ajuntament va demanar entrevista urgent amb el Secretari Gral. de Mobilitat, que es va produir el passat dia 17/01/2008, (no va poder ser abans ateses les dates de Nadal en que ens trobàvem, que afectava períodes vacacionals de part del personal del Departament de la Generalitat). Aquest projecte està pendent d’una nova reunió tècnica per valorar una vegada més alternatives al traçat proposat.

És per això que el Ple extraordinari convocat amb urgència per aquesta nit, dia 21/01/2008, ratifica les al·legacions de posicionament clar i nítid presentades per l’Ajuntament en el seu moment, i es formula un recurs de reposició a l’estudi de viabilitat de la carretera.

Durant els dies 22 i 23 de gener, els ciutadans i ciutadanes de Canyelles que ho desitgin podran signar adherint-se a les al·legacions aprovades al Ple. Per a fer-ho hauran d’adreçar-se a l’OAC de l’Ajuntament (plaça Onze de Setembre, s/n).

Donat l’interès pel nostre municipi i la seva ciutadania d’aquesta qüestió, es va proposar una trobada informativa el proper dimecres 23 de gener de 2008, a les 21.00h a la Sala Multicultural de Canyelles.

 

Informació complementària:

Calendari de gestions realitzades (per obrir fer clic aquí)

Plànols:

Plànol 1 (263KB)
Plànol 2 (6.066KB)
Plànol 3 (2.812KB)
Plànol 4 (778KB)
Plànol 5 (7.177KB)
Plànol 6 (950KB)
Plànol 7 (806KB)
Plànol 8 (930KB)