L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

Urbanisme

Es compleixen els terminis a la Urbanitació de Les Palmeres

Tal i com es va comprometre l’Ajuntament de Canyelles, el passat dia 30.07.2014 es va ordenar des de l’Ajuntament un 1r abonament en favor dels veïns/es de Palmeres que han acreditat ostentar dret de retorn corresponent a Memòria de Liquidació Junta de Compensació Palmeres.

L’import total d’aquest 1r lliurament ha estat de 194.531,90€, que correspon a un 77,26% del total del romanent econòmic a retornar per aquest concepte.

Aquest procés de retorn continuarà fins el 100% del romanent econòmic disponible –segons consignació a la Caixa General de Dipòsits de la Generalitat de Catalunya en data 17.07.12 per import de 251.767,63 €.

Es compleixen així els terminis establerts pel consistori, i alhora continuen els treballs a la Urbanització, entre ells les millores d’accessibilitat, amb la consolidació estructural del ferm en trams especialment deteriorats, un avanç que millorarà la qualitat de vida sobretot de aquells veïns i veïnes que pateixen per accedir a casa seva.

Amb aquestes actuacions, l’actual govern tira endavant el projecte d’urbanització, després de dècades aturat, i finalment s’inicien les obres d’urbanització de Les Palmeres, per tal de dotar aquesta urbanització de tots els serveis.

Venda parcel·les propietat de l'Ajuntament de Canyelles

Benvolguts ciutadans,

L’Ajuntament de Canyelles és propietari de una sèrie de parcel•les de la Urbanització Les Palmeres, provinents del 10% d’aprofitament mitjà d’un projecte de reparcel•lació aprovat definitivament al desembre del 2011. En el Ple municipal de data 14 d’abril de 2015 es va aprovar iniciar el procediment per alienar 25 d’aquestes parcel•les per tal de destinar el diners recaptats d’aquesta alienació a sufragar l’execució de part de les obres d’urbanització, mitjançant procediment públic obert.
El procediment serà la subhasta pública, en que qualsevol interessat pot presentar oferta mitjançant sobre tancat essent el preu de sortida el que s’especifica a cadascuna de les parcel•les a subhastar en la clàusula primera i que pot ser millorat a l’alça. Cal dir que, que la parcel·la que s’adquireixi es fa lliure de càrregues urbanístiques, és a dir aquestes parcel•les no pagaran costos d’urbanització.
El termini per presentar aquestes ofertes serà de vint-i-sis dies natural a comptar a partir del dia següent al de la publicació de l’anunci de licitació en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Perfil de Contractant. És a dir, les ofertes es podran presentar a partir del 28 d’abril fins el dia 23 de maig de 2015, tenint en compte que s’ha de deixar un del 5% del valor de la taxació de la parcel•la per la que es presenta la licitació.
Per últim informar-vos que les despeses que van a càrrec de l’adjudicatari de la parcel•la seran les que s’especifiquen a la clàusula dotze del Plec regulador, és a dir:

Llegeix més...

Liquidació Junta de Compensació de la Urbanització les Palmeres

En data 17.12.2013 es va aprovar definitivament la Memòria de la Liquidació de la Junta de Compensació de la Urbanització Les Palmeres i posteriorment en data 24.03.2014 es van incorporar els recursos de reposició presentats a dita Memòria.

A partir de l’1 d’abril fins el 31 de maig del 2014 s’obre el període per sol•licitar la devolució de l’import que s’ha notificat en quant a la Liquidació de la Junta de Compensació de Les Palmeres.Aquesta sol•licitud s’haurà de fer a l’Ajuntament de Canyelles en horari d’oficina, incloent la documentació requerida que s’indica a les instancies que s’adjunten.

Llegeix més...

El Ple aprova la primera fase de les obres de Les Palmeres

El Ple de l’Ajuntament de Canyelles ha aprovat aquest dissabte, en una sessió extraordinària, el projecte elaborat pels serveis tècnics del consistori per iniciar les obres de la primera fase de la urbanització Les Palmeres.
Aquest projecte correspon a una primera actuació que consisteix en executar les obres necessàries per consolidar estructuralment una part de la infraestructura viària, concretament aquells carrers que pateixen una major erosió en els episodis de pluges.
També es permetrà la connexió voluntària del clavegueram en els carrers que disposin de la infraestructura.

Llegeix més...