L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

El govern celebra un acte participatiu entre els veïns per debatre el POUM

L’equip de govern de Canyelles presentarà aquest dissabte a les 12 del migdia un acte obert a tots els veïns i les veïnes per a debatre el POUM.
L’Alcaldessa i els tècnics exposaran públicament l’aprovació inicial del POUM, un document que té la concreció de les propostes i presenta la memòria, normativa, plànols d’ordenació, informe de sostenibilitat ambiental, mobilitat,... referent al municipi.

Llegeix més...

L’ajuntament projecta la nova plaça de Francesc Macià

placa macia

L’Ajuntament de Canyelles posarà en marxa properament les obres planificades al Projecte de Desenvolupament de la Plaça Francesc Macià amb la finalitat de crear un espai d’esbarjo pels ciutadans del municipi.

Llegeix més...

Canyelles rep els PUOSC per a inversions

El PUOSC, subvenció que reparteix la Generalitat als municipis catalans, dotarà de 250.000 euros per desenvolupar les obres del nou gimnàs de Canyelles, tal i com estava previst en els pressupostos municipals per aquest any 2014. Com va manifestar l’Alcaldessa, Rosa Huguet, amb aquesta aportació i la que ja va fer la Diputació de Barcelona de 450.000 euros fa uns mesos, la primera fase de la Zona Esportiva pot tirar endavant i ser una realitat en el proper any.

Llegeix més...

Aprovació inicial del POUM

 

ANUNCI


Per acord plenari de data 17.12.2013 aquest Ajuntament de Canyelles ha procedit a
aprovar inicialment el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Canyelles –POUM- i l’ Informe de Sostenibilitat Ambiental de referència en els termes que consten en l’expedient format.

Ensems , es va acordar obrir un període d’informació pública durant quaranta-cinc dies hàbils , mitjançant anunci en el BOP de Barcelona, DOGC i en dos diaris de premsa periòdics, així com al Taulell d’ Anuncis i Web corporatius. Durant aquest període quedarà l’expedient format a disposició de qualsevol que desitgi examinar-lo per tal que es presentin les al·legacions que s’estimin pertinents.

També es va acordar suspendre l’atorgament d’aprovacions, autoritzacions i llicències urbanístiques per a aquelles àrees del territori objecte del planejament, les noves determinacions de les quals suposin una modificació del règim urbanístic vigent. La durada de la suspensió és de un any prorrogable per un any més, d’acord amb allò que regula la normativa urbanística de referència.

 

Llegeix més...