L'Agenda

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Si us plau, activeu el javascript per enviar aquest formulari

S’inicia la segona fase de les obres d’urbanització a Les Palmeres

2016 04 13 ObresPalmeres 01En la segona fase de les obres d’urbanització de Les Palmeres es preveu executar actuacions de pavimentació i de posada en marxa de la xarxa de clavegueram. 

Per posar en funcionament la xarxa de clavegueram està previst construir una estació de bombeig d’aigües residuals a la part baixa del carrer Jerez de la Frontera, adequar les canonades existents a la vessant que desaigua cap a Vilanova i construir nous trams de clavegueram en aquells carrers que s’hagin de pavimentar en aquesta mateixa fase d’obres i es puguin connectar a la xarxa existent.

Llegeix més...

Estudi sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca del Garraf

2016 02 22 EstudiDIBALa Diputació de Barcelona juntament amb el Consell Comarcal del Garraf estan elaborant aquest estudi amb l’objectiu d'analitzar i diagnosticar les problemàtiques existents relacionades amb l’habitatge i la formulació d’estratègies i possibles actuacions per a la planificació de polítiques d’habitatge en el marc de les urbanitzacions residencials de baixa densitat que actualment tenen manca de proximitat, diversitat i vitalitat on la vida quotidiana de la gent es veu dificultada per la falta d’equipaments, serveis, comerç i transport públic. 

L’estudi l’està desenvolupant per un equip redactor de persones professionals especialistes en la matèria seleccionat per la Diputació de Barcelona, Col·lectiu Punt 6.

Llegeix més...

La Diputació de Barcelona elaborarà un estudi sobre les urbanitzacions de baixa densitat del Garraf

2015 11 20 EstudiUrbanisticEl 1r tinent d’alcaldia, Joan González, va compartir amb el diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, i amb altres autoritats, la presentació de l’estudi que efectuarà la Diputació de Barcelona sobre la problemàtica residencial a les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca del Garraf. 

L’acte va tenir lloc el divendres, 20 de novembre, a la seu del Consell Comarcal del Garraf.

Llegeix més...

Continua el desenvolupament de les obres de pavimentació a Les Palmeres

2015 02 16 Palmeres 01

El passat mes de novembre van començar les obres de pavimentació de les Palmeres, actuació que es va dividir en quatre sectors. En els dos primers sectors les obres de pavimentació ja s’han finalitzat, degut a la reformulació de la rasants d’aquests carrers per tal de poder evacuar les aigües pluvials, algunes entrades a les edificacions existents han quedat alterades.

Per tal de completar l’actuació en l’aspecte d’acabats i d’enllaç amb les edificacions existents en els carrers on es realitzen les actuacions sobre el vial, s’ha començat una sèrie d’actuacions sobre les voreres i les entrades dels veïns. Aquestes actuacions es realitzaran mitjançant la Brigada de l’Ajuntament de Canyelles per tal d’abaratir costos, donar una major qualitat d’acabats i un tracte més personalitzat a les necessitats dels veïns afectats.

Llegeix més...