El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

487 famílies tindran bonificació de la taxa d’escombraries del 2016

2016 02 17 BonificacioEscombraries 01L’Ajuntament de Canyelles concedeix 487 bonificacions a la taxa de residus del 2016 per l’ús de la Deixalleria. Es tracta d'una xifra que cada any augmenta gairebé un 35% superior a la de l'any passat, quan es van concedir bonificacions a 359 famílies del municipi.

L’Ajuntament de Canyelles aplica aquestes bonificacions per promoure el comportament col·lectiu encaminat cap a la millora en la gestió de residus. La bonificació permet una rebaixa de fins al 50% en l'impost de la brossa als canyellencs que hagin fet aportacions de les deixalles permeses en aquesta instal·lació municipal.

Llegeix més...

Colònies urbanes de Gats

2016 02 17 GatsLa presència de gats al carrer és habitual en tots els municipis. La majoria són gats domèstics abandonats o de descendència salvatge. Són animals en un estat sanitari i nutricional deficient i que es reprodueixen amb facilitat.

Som coneixedors que la convivència entre persones i gats de carrer no sempre és fàcil i, de vegades, es generen conflictes, i és per això que l’Ajuntament de Canyelles està treballant amb les entitats protectores d’animals del municipi amb l’objectiu de controlar la població de gats urbans mitjançant les colònies de gats, que s’estan senyalitzant a mesura que s’acondicionen.

Llegeix més...

Construcció de caixes niu a l’Institut

2016 02 03 CaixesNiuInstitut 01Aquest passat dimarts, es va realitzar un taller de caixes niu a l’IES Pla del Bosc amb els alumnes de 2n d’ESO en l’assignatura de tecnologia.

Després d’una petita introducció teòrica en la qual es va exposar el perquè de la importància de la construcció dels nius i de la seva funció, la dinàmica de taller va ser pràctica per grups.

Cada grup va tenir l’encàrrec de construir un niu d’acord amb les instruccions donades i per la funcionalitat exposada. L’activitat va estar conduïda pel Tomàs Pulido amb el suport de dos mestres de l’institut.

Llegeix més...

Reciclatge dels arbres de Nadal

Del 7 al 22 de gener l’Ajuntament de Canyelles ofereix als ciutadans un espai de recollida dels arbres de Nadal. Amb aquest punt es pretén, per una banda, evitar abandonaments no volguts i, per altra, aprofitar un recurs natural per a la millora del manteniment d'algun espai verd del municipi, ja que els arbres recollits en aquest punt i que estiguin en bon estat seran replantats, i la resta seran triturats per convertir-los en compost.

El punt habilitat està ubicat a la plaça de la Bassa d'en Llot, al nucli antic, però també es recorda que es poden dur a la Deixalleria municipal en l'horari habitual d'obertura d'aquesta instal·lació.

Per facilitar-ne el reciclatge és molt important que els arbres dipositats no tinguin cap tipus de guarniment.

Descarrega't aquí el flyer