El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

El Concurs d'Invents de Canyelles (CIC) arriba a la seva 5a edició

Cartell de l concurs d'invents

Concebut per a desenvolupar l’enginy dels més joves aquest any el CIC celebra el cinquè aniversari.

Al concurs es poden presentar fins al dia del Vade Fires i pot participar qualsevol persona a partir de 8 anys.

S'estableixen tres categories per edat i per a escollir als premiats els elements que valorarà el jurat, són l’originalitat de l’invent, l'ús de materials a l'abast de tothom, el respecte al medi ambient, l'estalvi energètic, el correcte funcionament i la seva aplicació pràctica.

Presentació del llibre bilingüe “La Piro il·lumina el camí”

2016 04 26 PresentacioLlibreDissabte 23 d’abril, amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, a l’Espai de l’Associació de la Gent Gran i en un acte multitudinari, va tenir lloc la presentació del llibre “La Piro il·lumina el camí”. El llibre, editat en anglès i en català per l’Ajuntament de Canyelles, és obra d’Ella Rowe i Raquel Jaime Cano i que ha estat il·lustrat pel Jordi Bernadó Nef, amb suport amb la traducció de la Isabel Escofet. A l’acte hi van assistir, a més dels propis autors, l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, així com membres de l’equip de govern. El llibre, escrit en català i anglès, narra la història de la mascota de la Fira de Santa Llúcia: la Piro.

Durant l’acte els autors van llegir un fragment del llibre, tant en anglès com en català, lectura de la qual van participar els més assistents més menuts, per finalitzar van signar exemplars del llibre a tots els assistents.

El dilluns 2 de maig s'inicia el període de preinscripcions per a la Llar d'Infants Els Patufets

El pròxim dilluns 2 de maig, tal com preveu el calendari del Departament d'Ensenyament la Generalitat de Catalunya, queda obert el període de preinscripcions per a la Llar d'Infants municipal de Canyelles.

Les sol·licituds es poden realitzar a l'Ajuntament fins al 13 de maig en horari de 9.00 h a 14.00 h de dilluns a divendres, dissabtes 9.30 h a 13.30 h i els dimecres de 16.00 h a 19.00 h.

Poden sol·licitar plaça a l'escola bressol totes les famílies amb infants nascuts en els anys 2016, 2015 i 2014.

Per consultar la documentació del procés de preinscripció feu clic aquí
Per consultar el calendari feu clic aquí

Jornada esportiva, jocs florals i representacions teatrals per a celebrar el Sant Jordi als centres educatius de Canyelles

2016 04 25 JocsFlorals 01Els i les alumnes de primària de l'escola Sant Nicolau, així com els de 1r de E.S.O. de l'institut Pla del Bosc van participar divendres d'una jornada lúdica i esportiva en què van practicar diferents esports i jocs.

Va estar una jornada molt agradable en la que van poder gaudir de les instal·lacions municipals com el camp de futbol o el gimnàs municipal.

El mateix dia, l'alumnat de l'IES Pla del Bosc va celebrar per primer cop els seus Jocs Florals a la Sala Multicultural on van recitar poesia i van fer diverses representacions en català, castellà i anglès.

Llegeix més...