El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Valoració molt positiva de la jornada de portes obertes a la llar d'Infants

2016 04 16 LlarPortesObertes

El dissabte 16 d'abril la Llar d'Infants Municipal Els Patufets va organitzar la seva jornada de portes obertes.

Les famílies amb infants d'edats compreses entre els 0 a 3 anys es van mostrar molt interessades segons l'afluència rebuda de visites. Les famílies van rebre la informació que van demanar satisfent les seves curiositats i inquietuds envers el dia a dia de la llar: horaris, personal docent, menjador, activitats que es duen a terme, projecte educatiu.

Es van poder observar i conèixer de ben a prop les millores realitzades a les instal·lacions com la gespa artificial, introducció d'elements audiovisuals a l'aula o novetats molt atractives pels infants com són la taula de llums i el planetari que s'està construint actualment, entre d'altres, donant com a resultat una de les llars d'infants del Garraf millor considerades.

Llegeix més...

Alumnes de l’escola Sant Nicolau han participat en la fase territorial del certamen nacional “En veu alta”

2016 04 13 VeuAltaContinuant amb la fase local del certamen que va tenir lloc a la sala de plens de l'Ajuntament el dia 4 de març, l'alumnat de Canyelles de l’escola Sant Nicolau va participar el passat dijous 7 d’abril en la fase territorial del certamen.

El certamen va tenir lloc a l'edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú on els nens i nenes van realitzar lectures en veu alta davant del públic assistent, com eren els i les companyes d’altres escoles del Garraf.

Llegeix més...

Aquest dissabte 16 d’abril la Llar d’ Infants els Patufets organitza la seva jornada de portes obertes

2016 04 12 LlarPortesObertesEl pròxim dissabte 16 d’abril tindrà lloc a la llar d’infants una jornada de portes obertes. Tots aquells interessats en conèixer els serveis que ofereix la llar, l’equip educatiu, així com les instal·lacions ho podran fer de 10.00?h a 13.00?h a l’escola bressol ubicada al passeig de la zona esportiva s/n.

A les 11.00?h es realitzarà una xerrada informativa en la qual les famílies podran conèixer millor el projecte educatiu de la llar. Aquest projecte té com a principal mitjà d’estimulació per aprendre el joc i les activitats de descoberta, experimentació i comunicació a través de diferents llenguatges com el plàstic, el corporal o el musical.

Llegeix més...

Alumnes de l’Institut Pla del Bosc de Canyelles participen en el concurs Fem Matemàtiques

2016 03 29 FemMates 01El dimecres, 30 de març, alumnes del Pla del Bosc es van desplaçar a Valls per participar en la segona fase del concurs Fem Matemàtiques.

Es tracta d’una activitat organitzada anualment per la FEEMCAT amb el suport del Departament d’Ensenyament.

S’organitza en forma de concurs i es desenvolupa en tres fases.

Llegeix més...