El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Calendari de preinscripcions a centres d'ensenyament 2016-2017

El període de presentació de sol·licituds per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria es preveu entre el 30 de març i el 7 d’abril.

Període de matriculació (segon cicle infantil, primària i d'1r ESO): 13 al 17 de juny.
Període de matriculació o confirmació de plaça (2n, 3r i 4t d'ESO): 27 de juny a l'1 de juliol.

Llegeix més...

Portes obertes als centres educatius de Canyelles

Amb motiu de les pròximes dates de preinscripció i matriculació, els diferents centres educatius de Canyelles realitzen les respectives jornades de portes obertes.

A continuació detallem les dates:

• Dissabte 12 de març a les 11 h: Institut Pla del Bosc – Xerrada informativa a l’Espai de la Gent Gran (edifici del casal s/n)
• Dimarts 29 de març a les 16 h: Escola Sant Nicolau

• Dissabte 16 d'abril a les 10 h: Llar d'infants els Patufets

Alumnes de 4t i 6è de primària participen al Certàmen Nacional “En veu alta”

2016 03 04 CertamenInfantilEl  Departament d'Ensenyament i la Fundació Enciclopèdia Catalana organitzen el XII Certamen Nacional Infantil de Lectura en Veu Alta i aquest dilluns es va celebrar la fase local amb participació d’alumnat de l’escola Sant Nicolau.

LLegir en veu alta no és una finalitat, sinó una manera més de desenvolupar el gust per la lectura i l’escriptura com a bases de l’aprenentatge.

Llegeix més...

L’escola Sant Nicolau i l'Institut Pla del Bosc participen en el Concurs Interescolar d'Anglès “The Fonix”

2016 02 29 Fonix 01Alumnes de l’escola Sant Nicolau i de l’Institut Pla del Bosc de Canyelles van participar aquest cap de setmana al Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya (The Fonix 2016). 

Aquest concurs està organitzat per la International House de Barcelona, Fundació Catalana de l’Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Llegeix més...