El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L’escola Sant Nicolau i l’ Institut Pla del Bosc organitzen diferents activitats per celebrar el carnaval

Celebració del carnavalAhir dijous gras van començar les activitats per celebrar el carnaval tant a l’escola com a l’institut de Canyelles.

Els alumnes de l’escola Sant Nicolau van fer una excursió per continuar la tradició d’anar a menjar la truita, apropant-se a diferents punts del municipi com el Parc de Can Dori o la pista Esportiva de Palmeres. Durant el dia d’avui continuaran amb la festa de carnaval que es celebrarà al pati de l’escola amb tots els alumnes i professors. 

Des de l’ Institut també han organitzat una diada festiva en la que s’han fet activitats esportives i exhibició de balls per part de l’alumnat, així com pregó del carnestoltes de la mà d’un grup d’alumnes. Alumnes i professors han gaudit junts d’aquesta festa per retornar a l’activitat lectiva el proper dimarts 9 de febrer.

Celebració del carnaval

La Llar d’Infants Els Patufets celebra el seu carnaval més pirata

Les famílies han celebrat el carnaval a la llar d'infantsAvui la llar d’infants municipal els Patufets ha celebrat una gran festa de carnaval on tots els infants i les seves famílies hi ha participat.

Des del més petit de la classe dels tabalers fins al més gran de la classe de gegants ha estat treballant la temàtica de carnaval durant els darrers dies.

Enguany van disfressats de pirates i han lluït les seves disfresses en una barca-carrossa molt especial que els ha acompanyat des de la llar fins a la sala multicultural on els esperava una gran festa per a grans i petits.

Llegeix més...

Tot a punt per celebrar el carnaval a la llar d'Infants els Patufets

2016 02 01 CarnavalLlarEls nens i nenes de la llar d’infants estan ja vivint el Carnaval i participant de diferents activitats entorn de aquesta festa popular i enguany sa Majestat Carnestoltes els hi ha fet arribar tota una sèrie d’ordres referents a com han d’anar vestits, pentinats o maquillats a la llar, fent d’aquesta setmana una de les meves divertides del curs escolar.

El Bibliobús El Castellot fomenta la lectura entre els escolars a través del teatre

2016 01 27 TeatreBibliobusAquest dimecres es va representar a la sala multicultural de Canyelles l’obra “Contes per conviure” de la companyia el Confit, aquesta és una activitat de foment de la lectura organitzada en col·laboració amb l' Escola Sant Nicolau i l’Ajuntament de Canyelles.

Els i les alumnes de cicle mitjà de primària de l'escola Sant Nicolau participen desde diversos anys en aquest projecte.

Llegeix més...