El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Els infants i joves de Canyelles celebren la Castanyada als diferents centres educatius

2015 10 30 Castanyada 01Avui a l’escola Sant Nicolau, la Llar d'Infants Municipal Els Patufets i l'Institut Pla del Bosc s’hi han organitzat diferents activitats entorn de la festa de la castanyada.

Els nens i nenes de la llar s’han trobat una sorpresa molt agradable quan han arribat al matí a la llar; els esperava la castanyera amb el marrameu i els oferia castanyes acabades de fer, tot emmarcat en un ambient de tardor, amb fulles dels arbres i música d’aquesta estació de l’any.

Llegeix més...

Tot a punt per la castanyada de la Llar d’Infants

Taula decorada amb motiu de la festa de la castanyadaA la llar d’infants municipal Els Patufets ja ha arribat la castanyera, aquest personatge i el seu gatet Marrameu, han estat els encarregats de portat tot d’elements de la tardor, castanyes, pinyes, magranes, fulles seques etc.. per a que els nens i nenes de la llar experimentin i aprenguin. L’equip educatiu ha preparat tot un seguit de sorpreses per aquests propers dies en els quals es fan activitats entorn a la tardor i es promouen tradicions catalanes com la Castanyada.

Nou racó de joc simbòlic a la llar d’infants

2015 10 26 Llar raconsA la llar d’infants municipal Els Patufets han estat treballant de valent per tal de preparar un nou espai de joc per als infants. Aquest nou espai amb mobiliari fet a mà està pensat per fer-hi racons de joc simbòlic, és un tipus de joc en el qual els nens i nenes imiten als adults i posen en pràctica les habilitats que els ajuden a socialitzar-se.

Hi podem trobar una cuina amb tauletes i estris per jugar al menjador, un banc d’eines per als més manetes de la casa, un racó de la roba amb baguls, estenedors, planxa, una botiga de fruites, verdures, carn, aviram i fleca, així com un dispensari mèdic o el racó del mestre.

Llegeix més...

Teatre en anglès pels alumnes de l’escola

2015 10 21 TeatreUn curs més, els i les alumnes de 1r fins a 6è de primària de l’escola Sant Nicolau han participat aquest matí d’una jornada de teatre en anglès que ha tingut lloc a la Sala Multicultural. L’activitat ha estat organitzada per l’escola i dirigida per IPA Productions.

La companyia ha presentat en primer lloc l’obra “Little Red Riding Hood”, on els nens han pogut gaudir amb la història de caputxeta vermella la i posteriorment amb “Frankenstein” que els ha fet passar una estona força divertida. Aquesta activitat ha permès que els infants hagin reforçat el seu aprenentatge de la llengua anglesa, fomentant alhora l'interès per la cultura i les arts escèniques.