El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Dia dels Drets dels Infants

2015 11 20 DretsInfantsEl 20 de novembre està reconegut com el dia universal dels infants, i per aquest motiu, a la llar d’infants els Patufets, cada any fem un mural amb totes les mans dels infants i mestres del centre per tal que tots tinguem presents totes les necessitats dels infants que són susceptibles de ser protegits jurídicament a la convenció sobre els drets dels infants aprovada per l’assemblea general de les nacions unides l’any 1989.

Setmana de la música a la llar d’infants

2015 11 20 MusicaLlarDurant tota la setmana a la llar d’infants s’està treballant de manera especial la música, donat que el 22 de novembre és el dia de la música, i en aquest context, es convida a totes les famílies dels infants de la llar per si volen venir a tocar un instrument o a cantar cançons, tocar música, etc. 

Llegeix més...

Els infants i joves de Canyelles celebren la Castanyada als diferents centres educatius

2015 10 30 Castanyada 01Avui a l’escola Sant Nicolau, la Llar d'Infants Municipal Els Patufets i l'Institut Pla del Bosc s’hi han organitzat diferents activitats entorn de la festa de la castanyada.

Els nens i nenes de la llar s’han trobat una sorpresa molt agradable quan han arribat al matí a la llar; els esperava la castanyera amb el marrameu i els oferia castanyes acabades de fer, tot emmarcat en un ambient de tardor, amb fulles dels arbres i música d’aquesta estació de l’any.

Llegeix més...

Tot a punt per la castanyada de la Llar d’Infants

Taula decorada amb motiu de la festa de la castanyadaA la llar d’infants municipal Els Patufets ja ha arribat la castanyera, aquest personatge i el seu gatet Marrameu, han estat els encarregats de portat tot d’elements de la tardor, castanyes, pinyes, magranes, fulles seques etc.. per a que els nens i nenes de la llar experimentin i aprenguin. L’equip educatiu ha preparat tot un seguit de sorpreses per aquests propers dies en els quals es fan activitats entorn a la tardor i es promouen tradicions catalanes com la Castanyada.