El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L’equip educatiu de la llar d’infants es forma sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries

2015 07 23 LlarFormacio

Aquest dimarts 21 de juliol a la llar d’infants Municipal Els Patufets s’ha realitzat un curs de 8 hores per a tot el personal docent sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries en els nens i nenes.

Aquest curs fa referència a una temàtica sensible en el temps actual, en què cada cop es detecten més intoleràncies alimentàries i cal actualitzar els coneixements contínuament.

Llegeix més...

Un nombrós grup de famílies assisteix a la reunió informativa de la llar d’infants pel curs 2015-2016

2015 07 16 ReunioInformativaAhir a la tarda va tenir lloc a la Llar d’Infants Municipal Els Patufets la reunió informativa del curs 2015-2016.

En aquesta trobada amb les famílies, el regidor d’ Ensenyament Joan González i la directora de la llar d’infants Elena Soler van presentar l’equip educatiu i van donar la benvinguda a les famílies, informant d’aspectes referents al projecte educatiu del centre tant per aquells que ja coneixen la llar com els que s’incorporen.

Llegeix més...

L’Ajuntament de Canyelles premia els participants del concurs “Fem matemàtiques”

2015 07 13 EntregaPremiMatesL’Ajuntament de Canyelles ha volgut obsequiar amb una entrada al Parc d'atraccions Port Aventura als 4 participants del concurs de matemàtiques “Fem Mates” que consistia a resoldre exercicis i problemes matemàtics de manera ràpida i precisa. 

Aquest concurs és una competició pels alumnes de l'ESO i 6è de primària en la qual enguany hi va decidir participar l’Institut Pla del Bosc.

Llegeix més...

Inflables a la llar d’infants 'Els Patufets'

Nens i nenes de la llar gaudint de l'activitatEl passat dimecres 1 de juliol, l’Eva i el Jaume, van portar un castell inflable molt gran a la llar d’infants municipal Els Patufets. Els nens i nenes van poder gaudir d’un inflable sense aglomeracions ni cues estiuenques. Va ser una activitat que els infants van gaudir moltíssim.