El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

El jurat pel IV concurs d’invents es reuneix per decidir els premiats d’enguany

2015 05 15 JuratCICEl passat divendres es va reunir el jurat per a decidir quins són els premiats del IV Concurs d’Invents.

El jurat ha estat format per professionals, representants de l’Ajuntament de Canyelles com el Joan Gonzàlez, regidor d’ensenyament i representants de les entitats com l’AMPA i el Centre de Recursos Pedagògics o centres educatius com l’Institut Pla del Bosc que hi han col·laborat econòmicament en el concurs.

Llegeix més...

El termini per participar en el IV Concurs d’ Invents de Canyelles finalitza el 10 de maig en el marc de la fira multisectorial “Vade fires”

L’ Ajuntament de Canyelles i l’escola de Sant Nicolau organitzen per quart any consecutiu un concurs per a desenvolupar l’enginy dels més joves.

L’ Institut Pla del Bosc hi ha col·laborat també en la difusió del concurs, realitzant un tríptic informatiu per part dels alumnes.

Al llarg de tota la història l’ésser humà ha inventat i creat contínuament per a evolucionar i millorar la societat, el concurs neix amb la voluntat de promoure aquest esperit investigador i científic que ha caracteritzat l’evolució de l’ésser humà.

Llegeix més...

Dilluns 4 de maig s’inicia el període de preinscripcions per a la Llar d’Infants Els Patufets

Espai de joc a la Llar d'infants municipal

Tal i com preveu el calendari del Departament d’Ensenyament la Generalitat de Catalunya, el proper dilluns 4 de maig, quedarà obert el període de pre-inscripcions per a la Llar d’Infants municipal de Canyelles.

Les sol·licituds es poden realitzar a les oficines de l’Ajuntament fins al 15 de maig en horari de 9.00h a 14.00h de dilluns a divendres. Podran demanar plaça a la llar totes les famílies amb infants nascuts en els anys 2015 per a l’aula de nadons, 2014 per a P-1 i P-2 els nascuts l’ any 2013.

Podeu descarregar la documentació de la preinscripció en aquest enllaç

La jornada de portes obertes de la Llar d’infants municipal permet a les famílies conèixer el centre

Famílies visitant un aula de la llar

El passat dissabte 25 d’abril la Llar d’Infants Municipal Els Patufets va organitzar la seva jornada de portes obertes. Les famílies amb infants d’edats compreses entre els 0 a 3 anys es van mostrar molt interessades segons l’afluència rebuda. Van visitar la llar i se’ls va facilitar tota la informació que van demanar satisfent la seva curiositats i inquietuds envers el dia a dia de la llar: horaris, personal docent, menjador, activitats que es duen a terme, projecte educatiu. També es van organitzar racons de joc i d’experimentació pels nens i nenes que visitaven el centre i es va comptar amb la col·laboració de les famílies que ja porten als seus fills a la llar, que van esmorzar plegats amb d’altres pares i van participar de les activitats organitzades per les educadores a cada aula. 

Llegeix més...