El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Inici del curs a la llar d’infants municipal de Canyelles

2015 09 07 LlarInfantsAmb l’arribada del setembre, comencen els períodes lectius a les escoles i a les llars d’infants. A la nostra llar, infants han iniciat el període d’adaptació, temps en què tots els nens i nenes, les seves famílies i els equips educatius s’adapten a una nova situació, a uns nous companys, uns espais diferents i uns tarannàs únics amb la voluntat que serveixi perquè els més menuts de la casa estiguin a gust amb la nova realitat.

Enguany a la llar s’han trobat que estan fent millores al pati, i també a dins del centre, sempre pensant en el benestar de la quitxalla del poble.

Llegeix més...

Tot a punt per a l’inici del curs escolar a Canyelles

Comença un nou curs escolar pels nens i nenes de Canyelles. La llar d’infants els Patufets, i l’escola Sant Nicolau i l’INS Pla del Bosc acullen més de 600 alumnes d’edats  compreses entre els 0 i 15 anys.

Els equipament municipals com el Gimnàs Municipal Escolar funcionen ja a ple rendiment i els alumnes de l’escola Sant Nicolau, així com de l’ Institut Pla del Bosc faran ús de les instal·lacions en horari de l’assignatura d’educació física. 

Durant les vacances escolars l’Ajuntament de Canyelles ha realitzar diversos arranjaments i tasques de manteniment en els centres escolars ja sigui en espais com els patis o les aules que acolliran els infants i joves a partir del 14 de setembre. Aquest curs 2015-2016 s’impartirà a l’institut de Canyelles 3r d’ESO per donar continuïtat al cicle d’estudis dels alumnes. Per això, al llarg d’aquest estiu s’han dut a terme una sèrie d’adequacionsni millores, donant continuïtat a les actuacions per facilitar els aprenentatges de les competències digitals, tant importants en la societat actual com: instal·lació de pissarres digitals, connexió WI-FI i ordinadors a les aules.

Llegeix més...

Reunió de treball entre l’Ajuntament i l’ADEPG

Aquest dilluns l’alcaldessa , Rosa Huguet, es va reunir amb Jordi Solé Tuyà, president de l’Associació d’Empresaris del Penedès i el Garraf (ADEPG); Isidre Also, secretari general de l’ADEPG, Xavier Mestres, síndic de l’Empresa; i Daniel De la Torre, cònsol de l’ADEPG.

En la trobada van donar a conèixer l’informe Municipi i Empresa 2015. Es tracta d’un compendi d’actuacións i directrius que es proposen als decisors locals, en relació amb el foment de l’activitat econòmica i la promoció d’entorns proclius a les iniciatives empresarials i la cultura emprenedora.

Llegeix més...

Recta final a l’ampliació i reforma dels espais administratius i del professorat a l’Institut Pla del Bosc de Canyelles

2015 08 20 AmpliacioInstitutEl curs vinent l’Institut Pla del Bosc de Canyelles impartirà el 3r curs d’ESO per donar continuïtat al cicle d’estudis dels alumnes. Per això, al llarg d’aquest estiu s’estan portant a terme una sèrie d’adequacions.

Principalment, la terrassa de la primera planta, que actualment estava en desús, s’ha cobert per a convertir-la en dues sales de reunions. També, a la planta baixa se substitueix el tempanell mòbil per un envà, adaptant el nou espai per fer funcions de secretaria. Així com, millores al pati.

Amb aquestes obres finalitza la consolidació de l’edifici principal de l’antiga escola Sant Nicolau en el nou Institut Pla del Bosc amb la seva plena capacitat.