El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

La llar d'Infants els Patufets acomiada el curs amb la festa dels colors

2015 06 26 FestaLlarAquest matí la sala Multicultural ha acollit la festa dels colors de la Llar d’Infants, aquest ha estat l’ acomiadament del curs lectiu, tot i que la llar prestarà servei fins al 17 de juliol.

Els nens i nenes de P2 han pogut gaudir d’un acte de graduació fet a la seva mida, en el que l’equip educatiu els ha entregat obsequis i un birret com a record del seu pas per l’escola bressol. També han preparat unes breus actuacions que han presentat a la resta d’ infants, les famílies i les educadores.

Llegeix més...

L’escola Sant Nicolau i l’Institut Pla del Bosc acomiaden el curs escolar amb actuacions diverses

2015 06 19 FideCurs 01L’alumnat de primària de l’escola Sant Nicolau, així com els i les alumnes de l'institut Pla del Bosc han celebrat aquests dies els festivals de fi de curs i han gaudit d’activitats lúdiques diverses.

El dijous 18 de juny els alumnes de l’institut van realitzar diverses actuacions a la Sala Multicultural que van consistir en exhibicions de dansa, cant coral, així com interpretacions teatrals. Aquestes actuacions les van presentar als i les companyes i al professorat assistent.

Llegeix més...

Inscripcions obertes Club Pla del Bosc activitats extraescolars curs 2015-2016

El club Pla del Bosc s’ha concebut com un complement educatiu i de lleure per joves, infants i adults. Es realitza a l’ institut de Canyelles Pla del Bosc en horari extraescolar, horaris a convenir segons necessitats a partir de les 16.30?h.

Les activitats extraescolars ofertades són idiomes com l’ anglès, el francès i l’alemany, així com reforç escolar de totes les àrees escolars, i la informàtica. De l’àmbit musical es realitzen activitats com el cant o els instruments. De l'àmbit esportiu es proposen activitats com esports i natura.

 

Els idiomes

La música

Natura i Esports en el Medi

Informàtica

Repàs i reforç escolar

Llegeix més...

Servei de repàs i reforç escolar a l’estiu

L’Ajuntament de Canyelles en col·laboració amb l'AMPA de l'Institut Pla del Bosc ofereix a tot l’alumnat de primària i secundària de Canyelles un servei d'estiu de repàs i reforç escolar.

Les àrees que s’inclouen són Llengües: català, castellà, anglès i francès, Matemàtiques en general i resolució de problemes, Ciències de la Naturalesa: biologia i geologia, física i química i Tecnologia.

Es durà a terme a les aules climatitzades de l’Espai de la Gent Gran en horaris a convenir de 10?h a 13?h.

Dirigit a tots els nens i nenes,  nois i noies de Canyelles que vulguin repassar, reforçar o bé aprofundir les àrees treballades durant el curs i/o preparar-se per l'entrada a l'intitut.

Llegeix més...