El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Nou racó de joc simbòlic a la llar d’infants

2015 10 26 Llar raconsA la llar d’infants municipal Els Patufets han estat treballant de valent per tal de preparar un nou espai de joc per als infants. Aquest nou espai amb mobiliari fet a mà està pensat per fer-hi racons de joc simbòlic, és un tipus de joc en el qual els nens i nenes imiten als adults i posen en pràctica les habilitats que els ajuden a socialitzar-se.

Hi podem trobar una cuina amb tauletes i estris per jugar al menjador, un banc d’eines per als més manetes de la casa, un racó de la roba amb baguls, estenedors, planxa, una botiga de fruites, verdures, carn, aviram i fleca, així com un dispensari mèdic o el racó del mestre.

Llegeix més...

Teatre en anglès pels alumnes de l’escola

2015 10 21 TeatreUn curs més, els i les alumnes de 1r fins a 6è de primària de l’escola Sant Nicolau han participat aquest matí d’una jornada de teatre en anglès que ha tingut lloc a la Sala Multicultural. L’activitat ha estat organitzada per l’escola i dirigida per IPA Productions.

La companyia ha presentat en primer lloc l’obra “Little Red Riding Hood”, on els nens han pogut gaudir amb la història de caputxeta vermella la i posteriorment amb “Frankenstein” que els ha fet passar una estona força divertida. Aquesta activitat ha permès que els infants hagin reforçat el seu aprenentatge de la llengua anglesa, fomentant alhora l'interès per la cultura i les arts escèniques.

Gespa artificial al pati de la llar d’infants

2015 09 22 GespaLlarAprofitant que s’acaba l’estiu s’han portat a terme una sèrie de modificacions al pati de la llar d’infants municipal de Canyelles.

Amb la intenció de millorar contínuament l’espai i modificar-lo en funció de les necessitats, les possibilitats i els interessos dels infants s’hi ha col·locat gespa artificial en una part del pati, amb les consegüents actuacions: redistribució dels espais, anivellament dels terres i terrasses, desaigües, enrajolat, tanques, plantes, etc.

Llegeix més...

Inscripció oberta fins a cobrir places de les activitats extraescolars Club Pla del Bosc

El Club Pla del Bosc és una oferta d’activitats complementàries al lleure d’infants, joves i adults. Es realitza de dilluns a divendres a l’Institut Pla del Bosc a partir de les 16.30?h, aquesta és una iniciativa de l’AMPA Pla del Bosc en col·laboració amb l'àrea d'Ensenyament de l’Ajuntament de Canyelles.

Totes les persones interessades a realitzar la inscripció poden adreçar-se al web de l’Ajuntament de Canyelles o bé a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, així com al despatx de l'A.M.P.A Pla del Bosc. Les inscripcions restaran obertes fins a cobrir places.

Es realitzaran classes d'idiomes com l'anglès, el francès, l’alemany utilitzant una metodologia innovadora i dinàmica a nivells de primària, secundària i Batxillerat.

Llegeix més...