El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L’escola Sant Nicolau i l’Institut Pla del Bosc acomiaden el curs escolar amb actuacions diverses

2015 06 19 FideCurs 01L’alumnat de primària de l’escola Sant Nicolau, així com els i les alumnes de l'institut Pla del Bosc han celebrat aquests dies els festivals de fi de curs i han gaudit d’activitats lúdiques diverses.

El dijous 18 de juny els alumnes de l’institut van realitzar diverses actuacions a la Sala Multicultural que van consistir en exhibicions de dansa, cant coral, així com interpretacions teatrals. Aquestes actuacions les van presentar als i les companyes i al professorat assistent.

Llegeix més...

Inscripcions obertes Club Pla del Bosc activitats extraescolars curs 2015-2016

El club Pla del Bosc s’ha concebut com un complement educatiu i de lleure per joves, infants i adults. Es realitza a l’ institut de Canyelles Pla del Bosc en horari extraescolar, horaris a convenir segons necessitats a partir de les 16.30?h.

Les activitats extraescolars ofertades són idiomes com l’ anglès, el francès i l’alemany, així com reforç escolar de totes les àrees escolars, i la informàtica. De l’àmbit musical es realitzen activitats com el cant o els instruments. De l'àmbit esportiu es proposen activitats com esports i natura.

 

Els idiomes

La música

Natura i Esports en el Medi

Informàtica

Repàs i reforç escolar

Llegeix més...

Servei de repàs i reforç escolar a l’estiu

L’Ajuntament de Canyelles en col·laboració amb l'AMPA de l'Institut Pla del Bosc ofereix a tot l’alumnat de primària i secundària de Canyelles un servei d'estiu de repàs i reforç escolar.

Les àrees que s’inclouen són Llengües: català, castellà, anglès i francès, Matemàtiques en general i resolució de problemes, Ciències de la Naturalesa: biologia i geologia, física i química i Tecnologia.

Es durà a terme a les aules climatitzades de l’Espai de la Gent Gran en horaris a convenir de 10?h a 13?h.

Dirigit a tots els nens i nenes,  nois i noies de Canyelles que vulguin repassar, reforçar o bé aprofundir les àrees treballades durant el curs i/o preparar-se per l'entrada a l'intitut.

Llegeix més...

Visita de la llar d’infants al parc de bombers de Vilanova i la Geltrú

2015 06 10 Llar bombers 01Dimecres 10 de juny, els nens i nenes més grans de la llar d’infants(d’entre 2 i 3 anys), han anat d’excursió al parc de bombers del Garraf, situat a Vilanova i la Geltrú.

Els bombers els han explicat de quina manera es vesteixen, quina indumentària porten, què s’ha de fer si veuen foc, etc. També els han ensenyat els diferents tipus de vehicles amb els quals compten per tal d’ajudar la gent en cas d’incendi i com viuen totes les hores que passen quan estan treballant.

Llegeix més...