El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

L’Ajuntament de Canyelles celebra la seva IV entrega de premis del Concurs d’Invents de Canyelles

2015 06 06 EntregaPremisCICEl passat dissabte 6 de juny va tenir a lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Canyelles l’entrega de premis de la quarta edició del concurs d’invents.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Canyelles Sra. Rosa Huguet, el regidor d’ ensenyament Joan Gonzàlez i el sr. Salvador Pascual, regidor de l’àrea de gent gran. També van participar de l’entrega els representants de les entitats i empreses que hi han col·laborat en el Concurs com: Sorea, La Caixa, Laboratoris Echevarne, Audio Cerver, Telemàtic, AMPA Sant Nicolau, Institut Pla del Bosc, AMPA Pla del Bosc i El Centre de Recursos Pedagògics del Garraf.

Llegeix més...

El dissabte 6 de juny s’entreguen els premis del IV Concurs d’ Invents de Canyelles

2015 06 03 InventsCIC

Aquest dissabte 6 de juny tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Canyelles l’entrega de premis de la quarta edició del concurs d’invents.

En aquest acte s’entregaran premis i accèssits als guanyadors de les diferents categories del concurs: de 8 a 12 anys, de 13 a 17 anys i majors de 18 anys. També es farà entrega d’un premi especial i un d’extraordinari.

Els premiats també rebran entrades al Cosmo Caixa de Barcelona, així com diploma acreditatiu i trofeu pels primers de cada categoria.

Llegeix més...

L’Agrupació de Defensa Forestal de Canyelles visita la llar d’infants Els Patufets

2015 06 01 Llar VisitaADFEn el marc de la setmana dels oficis celebrat a la llar d’infants en els darrers dies, aquest divendres 29 de maig, els voluntaris de l’ADF han visitat la llar amb el seu camió.

Els han explicat als nens i nenes quines són les seves funcions i amb quins mitjans compten.

Llegeix més...

L’escola de música de Canyelles a la llar d’infants

2015 05 29 Llar EscolaMusica 01La música és una eina molt important per al desenvolupament dels infants, des de la Llar d’infants es programen activitats com la que ha tingut lloc aquest dimecres 27 de maig amb el Félix i la Cristina de l’Escola de Música del municipi.

Els músics van ensenyar als nens i nenes com sonen diferents instruments com el saxo, el clarinet, la corneta i la trompeta.

Llegeix més...