El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

La llar d'Infants els Patufets reuneix pares, mares i mestres per celebrar les festes de Nadal i el final del trimestre

2015 12 22 FestaNadalAhir a la tarda la Llar d’Infants els Patufets va celebrar la seva festa més nadalenca on els nens i nenes van poder gaudir d’una xocolatada i ball al costat de les seves famílies i l’equip educatiu de la llar.

Tothom va ser sorprès per una animació infantil de la mà dels personatges Disney Olaf i Elsa, que van arrodonir l’ambientació d’hivern que s’ha preparat a la llar d’infants. D’aquesta manera, grans i petits es van acomiadar de l’any amb la il·lusió de reprendre el curs el pròxim 8 de gener de 2016.

Els alumnes de P2 de la llar d’Infants els Patufets visiten l’Ajuntament

2015 12 21 VisitaLlarAhir dilluns al matí, els nens i nenes més grans de la Llar d’Infants els Patufets han fet una visita molt especial a l’Ajuntament per a cantar una nadala.

L’alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet els ha rebut al Saló de Plens on els esperava un petit tió que ha deixat per a tots ells unes monedes de xocolata.

Aquests dies a la Llar d’Infants Municipal els esperen moltes sorpreses nadalenques que faran gaudir a grans i petits en festes com la de avui que acomiada aquest primer trimestre del curs amb totes les famílies.

Els infants de la llar van a la muntanya a buscar el tió

Aquests darrers anys els infants més grans de la llar van a buscar el tió de Nadal a la muntanya. Quina sorpresa més agradable quan al mig de la muntanya ha trobat els tions morts de fred!

Els han acollit amb molta estima i ara cada dia els donaran menjar per tal que el dia 21 els cagui moltes cosetes.

Nous elements nadalencs a la Llar d’Infants Municipal

2015 12 09 LlarAvui ha estat un dia especial a la Llar d’ Infants Municipal, ha arribat el tió perquè tots els nens i nenes el puguin alimentar durant aquest mes de desembre i fer-lo cagar quan arribi el Nadal i els ompli d’obsequis.

L’alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet ha volgut estar present en aquests moments tan especials i també hi ha col·laborat en l’entrega d’ un niu d’ ocell que formarà part de l’ arbre de Nadal de la Llar.

Llegeix més...