El butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre tota l'actualitat de Canyelles al teu correu electrònic.

Please enable the javascript to submit this form

Valoració positiva del taller per a pares i mares realitzat a l’institut Pla del Bosc

2016 02 22 TallersFamiliaEl passat 11,16 i 18 de febrer ha tingut lloc a l'Institut Pla del Bosc un taller de 3 sessions adreçat a pares i mares sota el títol "Reptes i Habilitats per negociar en família".

S’han dut a terme 3 sessions en les quals han participat tant pares i mares com fills amb l’objectiu de prevenir aspectes com el fracàs escolar, i millorar la comunicació amb els i les adolescents.

Llegeix més...

Inscripcions obertes fins al 8 de maig pel V Concurs d'Invents de Canyelles

2016 05 08 CICL’ Ajuntament de Canyelles organitza la cinquena edició d’un concurs per a desenvolupar l’enginy dels més joves.

Al llarg de tota la història l’ésser humà ha inventat i creat contínuament per a evolucionar i millorar la societat, el concurs neix amb la voluntat de promoure aquest esperit investigador i científic que ha caracteritzat l’evolució de l’ésser humà.

Es pot presentar al Concurs d’Invents qualsevol persona major de 8 anys. La temàtica de l'invent és lliure sempre i quan no fomenti la violència o discriminació per motius diversos així com la manca de respecte cap als animals o el medi ambient.

Llegeix més...

Teatre de titelles a la llar d’infants

2016 02 16 LlarTitellesEls infants de l’escola bressol municipal, disposen d’un nou equipament: un fantàstic teatre per a fer-hi titelles!

Així que avui dimarts, s’han ajuntat les aules de bastoners i gegants i han gaudit del conte de la caputxeta vermella amb titelles, ja que durant aquests dies treballaran el color vermell.

Llegeix més...

L’Ajuntament organitza un taller sobre habilitats per negociar en família a l’ Institut Pla del Bosc

2016 02 11 TallerLa Diputació de Barcelona ofereix als municipis un conjunt de recursos tècnics per a complementar el treball municipal de suport a la funció educativa de les famílies. 

Aquests recursos són tallers com el que es durà a terme l'11,16 i 18 de febrer a les 17?h a l’ Institut Pla del Bosc sota el títol: Reptes i Habilitats per negociar en família?.

Es tracta d’un taller participatiu adreçat a pares i mares que els pot ajudar a prevenir aspectes com el fracàs escolar, millorar la comunicació i la resolució de conflictes familiars, així com compartir experiències amb altres pares i mares d’adolescents.

Llegeix més...